Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
SantaRun Dordrecht 2018
4-12-2018  | 
Op vrijdag 21 december 2018 organiseert de Rotary Club Dordrecht voor het zevende achtereenvolgende jaar in Dordrecht de SantaRun, een "funloop” van ca. 3 km dwars door de prachtige historische binnenstad van Dordrecht. De geslaagde editie van vorig jaar heeft meer dan 1.000 deelnemers getrokken die verkleed als kerstman of kerstvrouw voor het goede doel liepen. Dat maakt de SantaRun Dordrecht, tot een van de drukbezochtste van Nederland. Ook dit jaar streven we naar minimaal 1.000 deelnemers.

Vriendenfonds Albert Schweitzer en Zo mooi Wonen
Dit jaar staat de SantaRun in het teken van het Vriendenfonds Albert Schweitzer en de stichting "Zo mooi Wonen”. Daarnaast gaat de opbrengst naar ‘Rotary Helpt’ (voor lokale goede doelen).

Motto van het Vriendenfonds Albert Schweitzer Ziekenhuis (www.aszvrienden.nl), is "Samen sterk, samen gezond!”. Naast het aanschaffen van kleine en middelgrote benodigdheden voor de patiënten welzijn, wordt geld geïnvesteerd in onderzoek. Daarmee wordt de best mogelijke zorg voor patiënten gerealiseerd en wordt gezocht naar snellere en betere diagnose mogelijkheden, nieuwe behandeltechnieken en (zorg) innovaties.

Stichting "Zo mooi Wonen” (www.zomooiwonen.com) is een project rondom twaalf toekomstige bewoners met een verstandelijke beperking, variërend in leeftijd tussen de 18 en 23 jaar. Zij gaan op zichzelf wonen en kijken uit naar dat stukje zelfstandigheid. De inrichting van de tuin en gemeenschappelijke ruimten moeten de bewoners zelf bekostigen. Middels de SantaRun bijdrage komt de realisatie weer een stap dichterbij.

Winactie onder scholen en sportclubs
Ook dit jaar is er weer een winactie voor scholen en sportclubs waarbij zij kans maken een cheque te winnen ter waarde van € 250. Bij inschrijving kan aangegeven worden aan welke school of sportclub in Dordrecht deze gekoppeld moet worden. De school en sportclub met de meeste "gekoppelde lopers” wint ieder een cheque. Daarnaast krijgt elke school/sportclub een deel van het inschrijfgeld om aan leerlingen en sporters te besteden. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de school/sportclub minimaal vijfentwintig gekoppelde lopers hebben staan. De winactie was vorig jaar een daverend succes en meer dan twee derde van de inschrijvingen werd gekoppeld aan een school of sportclub in Dordrecht.
*Vorig jaar is DMHC 2e geworden!*

Programma SantaRun
De start en finish van de SantaRun zal wederom op het Scheffersplein zijn, dat tegen half zeven helemaal rood zal kleuren met Santa’s van alle leeftijden. Na een goede warming-up zal om zeven uur het startschot klinken en rond kwart voor acht is er de
prijsuitreiking.

Sponsors SantaRun Dordrecht
De SantaRun Dordrecht, georganiseerd door Rotary Club Dordrecht, wordt ook dit jaar mogelijk gemaakt dankzij de giften van sponsoren, waaronder hoofdsponsors AA Lease, Muller Zwaar Transport B.V. en Vrije Tijds Centrum Dordrecht.


Kijk voor meer informatie op https://dordrecht.rotarysantarun.nl/
Bijlage: santarun2018-2.jpeg
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren