Vrijwilligers gezocht

Bij DMHC combineren we gezelligheid, sportiviteit en gastvrijheid. DMHC maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Dat is immers de essentie van een vereniging. De contributie proberen we niet torenhoog te maken, maar dit lukt alleen als we allemaal ons steentje bijdragen.

Gelukkig hebben we binnen onze vereniging honderden vrijwilligers. Van coaches, trainers tot aan vrijwilligers in diverse commissies tot aan bestuursfuncties.

Maar we zoeken nog meer vrijwilligers. Daarom hebben wij alle vrijwilligersfuncties in kaart gebracht en worden actuele vacatures gepubliceerd op deze pagina. Leden, ouders van leden of andere geïnteresseerden kunnen zich hier oriënteren op de mogelijkheden en natuurlijk ook aanmelden. Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie. We hebben ook taken die passen in een drukke agenda;-).

Zit er geen passende vacature tussen, maar wil je wel je steentje bijdragen? Vul dan dit formulier in en dan kijken we samen of we iets geschiktst voor je kunnen vinden.