FAQ - Waar moet je zijn?

We kunnen ons voorstellen dat je soms niet weet waar je wat kan vinden. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen op deze pagina gezet.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?
In ons clubhuis vind je een grote bak in de twee grijze kasten. 

Hoe weet ik of een wedstrijd niet doorgaat?
Afgelasting worden door de wedstrijdsecretaris via LISA per email en/of sms doorgegeven aan de betreffende teams en komen tevens op de website en de DMHC-app. Check bij winterse omstandigheden of regen voor vertrek de website.

Waar kan ik het wedstrijdschema vinden?
Deze staat op de website en kun je vinden op de DMHC app. Het wedstrijdschema staat circa twee weken voor de wedstrijd online. Na publicatie wordt het schema van DMHC in principe niet meer aangepast. Aanvoerders en teambegeleiders kunnen verzoeken m.b.t. de indeling van uit- en thuiswedstrijden doorgeven aan de eigen (!) wedstrijdsecretaris.

Waar kan ik de app van DMHC downloaden?
De app kan downloaden in de Google Play Store of in de App store

Bij wie moet ik einde van het seizoen de keepersuitrusting afgeven?
Deze moet worden ingeleverd bij de materiaalcommissie, bij ?????  Uiteraard verwachten wij dat het materiaal schoon wordt teruggegeven.  

Waar kan ik het clubtenue kopen?
Het clubtenue kan je kopen bij Voorwinden in 's-Gravendeel of Zwijndrecht of online op hun website.

Ik heb een probleem met iemand op de club. Wat moet ik doen?
Heb je een probleem met iemand op de club en voel je je onveilig, meld dit dan bij de vertrouwenspersoon Roosmarijn van Leur<link>.

Ik heb een vraag/klacht over de teamindeling, waar moet ik zijn?
De teamindeling wordt met grote zorg samengesteld. Maar we kunnen ook begrijpen dat er soms teleurstelling zijn. Wil je dit melden, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Hoe gaat DMHC om met persoonsgegevens?
Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar onze Privacyverklaring.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen, hoe doe ik dit?
Als je komend seizoen niet meer wilt spelen of trainen bij DMHC, dan moet jouw opzegging uiterlijk 30 april bekend zijn bij de ledenadministratie. Alleen opzeggingen ingediend bij de ledenadministratie ([email protected]) worden verwerkt. Berichten over opzegging aan anderen worden niet verwerkt en zijn derhalve niet (rechts)geldig. Opzeggen kan dus alleen door een e-mailbericht te sturen naar[email protected]


Indien je opzegt na 1 mei in het lopende seizoen, word je lidmaatschap beëindigd per 1 mei van het daaropvolgend seizoen en ben je contributie verschuldigd tot en met einde van dat seizoen, op basis van jouw leeftijd en teamindeling.

Opzeggingen zullen worden bevestigd door de ledenadministratie

 

Indien je correct hebt opgezegd en na de zomervakantie besluit toch weer lid te willen worden, dan dien je je als nieuw lid aan te melden bij de ledenadministratie en ben je opnieuw inschrijfgeld verschuldigd. We kunnen dan niet garanderen dat er direct ruimte is om jou in een team in te delen.

NB: Bovenstaand bericht is gericht aan de leden, vanzelfsprekend ook bedoelt voor de ouders van jeugdleden; lees dan voor 'je': 'je kind/kinderen’.dmhc.nl
 
Wie vult het wedstrijdformulier in? Hoe werkt dit?
Alle wedstrijdformulieren worden digitaal ingevuld via het DWF, eenvoudig te openen via de DMHC App. Twee dagen voor de wedstrijd ontvangen de coach, teambegeleider, aanvoerder en scheidsrechters een email met de benodigde gegevens en de link naar het wedstrijdformulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende drie stappen van belang:

1) Vul VOOR de wedstrijd de spelerslijst in (dit kun je dus ook thuis doen).
2) Laat beide scheidsrechters DIRECT NA de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten invoeren (dit gebeurt dus op het veld, in de zaal of in het clubhuis). De eerste scheidsrechter voert alle gegevens in en rond het DWF af waarna de tweede scheidsrechter deze gegevens moet bevestigen.
3) Tot slot moeten BEIDE teambegeleiders/aanvoerders de uitslag en eventuele kaarten bevestigen (dit gebeurt dus ook op het veld of in het clubhuis).

NB: er zijn dus totaal VIER partijen die het DWF moeten invullen en afronden: TWEE scheidsrechters en TWEE teambegeleiders/aanvoerders!