Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Open Dag Schenkeldijk-Zuid op zaterdag 8 september
7-9-2018  | 

Op zaterdag 8 september is er een gezamenlijke Open Dag van de sportverenigingen op sportpark Schenkeldijk-Zuid ( DMHC (hockey), Tennisvereniging CC​ (tennis), Next Volley Dordrecht​ (volleybal) en Gymforce One​ (bootcamp) ).


Ken je iemand die het wel leuk lijkt om te hockeyen of die volgens jou dit eens zou moeten proberen? Of misschien wel iemand die nog twijfelt tussen een aantal sporten? Laat hem of haar naar de open dag komen en hij of zij kan dan vrijblijvend mee doen aan een clinic!


Zowel de jeugd als volwassenen kunnen bij één van de verenigingen langskomen om sfeer te proeven, informatie in te winnen of om zelfs een training of clinic te volgen. Een unieke kans om op één dag bij verschillende sporten langs te gaan.


Van 11:45 tot 13:15 uur is er de mogelijkheid om kennis te komen maken met hockey. Er zullen gedurende deze tijd clinics worden gegeven en men kan zich direct inschrijven voor 3 gratis proeflessen. Voor kinderen (vanaf 4 jaar) en voor volwassenen. Ook zijn er bij DMHC trainingsgroepen voor 50+ en G-hockey (voor kinderen vanaf 7 jaar met een verstandelijke beperking).


Op deze dag begint de hockeycompetitie dus de hele dag worden er wedstrijden gespeeld op de velden van DMHC. Leuk om je vrienden direct even de sfeer te laten proeven. Of misschien willen ze je wel even in actie zien tijdens jouw thuiswedstrijd?


Kijk voor meer informatie (zoals tijden bij de andere verenigingen) bij ons Facebook-evenement:

https://www.facebook.com/events/189992155103082/


8 september Schenkeldijk-Zuid voor een sportief dagje uit.

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren