Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Doe mee met de Young Umpire Challenge op 24 juni!
21-5-2017  | 
Op zaterdag 24 juni bruist het weer van het talent op HC Gooische: dan organiseert de KNHB voor de 12e keer de Young Umpire Challenge! Ook dit jaar vindt die weer plaats in combinatie met "D Day” – het officieuze landskampioenschap voor jongens- en meisjes-D-teams. 
 
De KNHB nodigt alle jonge, enthousiaste clubscheidsrechters (+/- 14-18 jaar) van DMHC hier graag voor uit. De dag bestaat ook dit jaar weer uit verschillende leerzame clinics, gegeven en begeleid door top-bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse. Zij staan opnieuw klaar om de jonge clubscheidsrechters nog meer te leren over het fluitvak en hun ervaringen te delen. Sommige deelnemers krijgen bovendien de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen. Zij fluiten die wedstrijden samen met ervaren bondsscheidsrechters en worden daarbij ook begeleid.
 
Voor meer informatie (o.a. het filmpje met beelden van vorig jaar) & aanmelden: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/evenementen-voor-scheidsrechters

Aanvang: 10.00 uur. Deelname is gratis.
 
Met vriendelijke groet,
 
KNHB
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren