Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
HT 2 cursus op DMHC14 september van start interesse reageer nu
18-7-2016  | 

Hockeytrainer HT2 11 tallen  IETS VOOR JOU

 

 

Het gaat nu echt gebeuren!!

 

14 september 2016 gaan we van start bij DMHC met de trainerscursus: HT2-Elftallen.

Deze opleiding wordt gegeven vanuit de KNHB door de trainer/coach van Dames 1 van DMHC, Ernst-Jan Wepster;
De opleiding is met name bedoeld voor trainers van jeugd- en seniorenelftallen. Het is noodzakelijk dat je komend seizoen training geeft og gaat geven aan een elftal De minimum leeftijd is 16 jaar.

De opleiding bestaat uit 10 workshops die bij DMHC gegeven worden op woensdagavonden van 19.00-22.00 uur. Een uur theorie en dan lekker naar buiten voor de praktijk!

 

We hebben er voor gekozen gelijk te starten aan het begin van het seizoen dan is het vaak nog goed te combineren met evt school en dergelijke!
De opleiding vraagt van de deelnemers goede, enthousiaste inzet en natuurlijk ook een hoeveelheid vrije tijd. Naast de verplichte bijeenkomsten is voor huiswerk en praktijkopdrachten nog circa 60 uur nodig (geteld over de gehele periode die de cursus duurt). Best een investering dus, maar wat vooral telt is dat je na het succesvol afronden van de opleiding een (nog) betere trainer zult zijn, met meer plezier op het veld zult staan en vaardigheden opdoet die je ook in je activiteiten buiten de hockeyclub goed kunt gebruiken! Daarnaast is het goed om te weten dat HT2-Elftallen een officieel KNHB-diploma is.

Gedetailleerde info over de cursus kun je lezen op de site van de KNHB.

Het cursusgeld zal worden vergoed door de club, als tegenprestatie vragen we dan wel van jou dat je zeker de komende tijd inzetbaar blijft als trainer. Dit zal worden vastgelegd in een contract.
Als je interesse hebt om mee te doen, kun je (uiterlijk tot maandag 22 augustus) een mail sturen naar onderstaand mailadres. Als er teveel aanmeldingen zijn, bepalen de commissarissen wie mee mogen doen.

 

 

Mocht je je vorig jaar(seizoen) al opgegeven hebben en  aangegeven hebben dat  je nog steeds ge├»nteresseerd bent geef het ook even aan dan kunnen we je aanmelding in orde maken! De mensen van vorig seizoen hebben voorrang!!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Vis (commissaris Hockeysupport)
Karin Kepel (co├Ârdinator Trainersopleidingen)

[email protected]

[email protected]

 

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren