Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Gezellige ontmoeting tussen het Britse Southgate en DMHC!
7-6-2016  | 
Op zondag 29 mei had DMHC de eer twee Engelse teams van de Southgate hockeyclub uit Londen te mogen begroeten, dit alles geïnitieerd door Michiel Meijer.

Rond het middaguur uur druppelde de groep van in totaal zestig kinderen en begeleiders binnen. Jaap Wijnja heette de Engelsen namens het bestuur welkom en uur later kon iedereen aanschuiven voor de lunch. Voor de kinderen waren er pannenkoeken en de ouders werden getrakteerd op belegde broodjes. Na een muzikale warming-up, gegeven door Nick, Jeroen, Wesley en Beau ging het minitoernooi van start. Om 17.00 uur zaten de wedstrijden erop en volgde ter afsluiting een wedstrijd tussen Britse en de Nederlandse ouders. Hoewel de fanatieke ouders aan Hollandse zijde voor de winst gingen, werd het (misschien door 'wat hulp' van de scheidsrechters) een klinkende overwinning voor de gasten. Ter afsluiting werd er met z'n allen gebarbecued. Ondanks het slechte weer was het een zeer geslaagde dag en verlieten de Engelsen rond 20.00 uur moe maar voldaan onze club.

Ik wil hierbij van de gelegenheid gebruik maken alle helpende handjes (pannenkoekbak-ouders, scheidsrechters, heren en dame van de BBQ, de dames achter de bar en harde werkers van de keuken) te bedanken voor hun inzet en
dan in het bijzonder mijn grootste hulp, Adrie Sas!  Bedankt allemaal!

Voor foto's van dit geweldige initiatief, klik http://bit.ly/1UkbRlh of kijk op de site bij de recente fotoalbums bij 'Southgate bij DMHC'.

En nu op naar het D-kamp!

Sigrid Sandberg

Foto's: Aiji Kley
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren