Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Toegankelijkheid clubhuis in komende weken
10-2-2020  | 

Zoals iedereen weet, is de verbouwingscommissie momenteel enorm hard aan het werk in en rondom het clubhuis. De afrondingen zijn in zicht, maar we hebben nog elke dag nodig om aan het begin van het veldseizoen weer operationeel te zijn. De ontmoetingsruimte en de gang ondergaan een ware metamorfose; voor velen zal de ruimte niet meer herkenbaar zijn... Al met al een geweldige stap in de goede richting. Echter vanzelfsprekend zijn er wat logistieke uitdagingen. Aangezien velen van jullie hier tijdens trainingen en bijeenkomsten mee geconfronteerd worden, volgt hierbij een korte update van wat je mag verwachten:


- Tot en met dinsdag 18 februari is er beperkte toegang tot de toiletten. Bovendien is het tot die datum mogelijk om materialen op te halen in verband met de sluiting vanaf 19 februari. De bar is NIET geopend.

- Vanaf woensdag 19 februari tot en met zondag 1 maart zal het clubhuis geheel gesloten zijn in verband met aanbrengen van de nieuwe gietvloer en werkzaamheden in gang en ontmoetingsruimte. Er is dan GEEN toegang tot de ingang en toiletten mogelijk. 

- In de periode van 1 tot 7 maart, dus na de voorjaarsvakantie, zal naar verwachting het clubhuis weer beperkt open zijn (toiletten, opslag en kleedruimtes). Hierover volgt nadere informatie.

- Op 7 maart vindt de feestelijke opening van het clubhuis plaats waarna de bar open is en vrije toegang weer mogelijk is.


Wij rekenen op ieders begrip in deze ongebruikelijke situatie en hopen dat iedereen op 7 maart even langs komt om de heropening van ons clubhuis mee te vieren.


 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren