Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Algemene Leden Vergadering op dinsdag 11 december 2018
17-11-2018  | 

Het bestuur en de commissarissen van DMHC nodigen alle (ouders van) leden uit aanwezig te zijn op de najaars–ALV die gehouden wordt op dinsdag 11 December 2018 om 20:00 uur in ons Clubhuis.Tijdens deze najaars ALV wordt traditiegetrouw een terugblik gegeven over het afgelopen seizoen (2017-2018) zowel in hockeytechnische als in financiële zin. Een belangrijk onderdeel is de financiële verantwoording. De balans en de winst- en verliesrekening wordt gepresenteerd en toegelicht. Vervolgens wordt de ALV gevraagd om goedkeuring te verlenen voor het gevoerde beleid. Het geheel is – zoals inmiddels gebruikelijk en volgens de statuten verplicht is – gebundeld in de zogenaamde Najaarsnota. Tijdens de ALV zal er -net als in voorgaande edities - een Powerpoint presentatie zichtbaar zijn die alle agendapunten bevat en waar nodig toelicht.


Alle relevante documenten voor deze ALV kunt u uiterlijk 27 november vinden in LISA . Aangezien dit documenten zijn die alleen voor leden bestemd zijn, moet u eerst inloggen – via de site – op ‘Inlog Leden' (rechtsbovenin). Vervolgens kiest u via de link ‘Documenten’ en dan kunt u de categorie ‘Documenten volgende ALV’ openen.


Daarin vindt u alle relevante stukken voor de aankomende vergadering, dat zijn:


Concept notulen van de Voorjaars ALV (20 juni 2018)

(voorlopige) Agenda voor de Najaars ALV van 11 december 2018

Najaarsnota voor de Najaars ALV van 11 december 2018


Net als bij de vorige ALV biedt het bestuur alle (ouders van) leden de mogelijkheid om vooraf inhoudelijke en/of financiële vragen te stellen in het vragenuur. Dit vragenuur wordt georganiseerd op dinsdag 4 december 2018 van 19:30 -21:00 in ons clubhuis (bestuurskamer). Het bestuur staat u graag te woord. Naar aanleiding van de gestelde vragen en de beantwoording hiervan tijdens dit vragenuur wordt tijdens de ALV terugmelding gegeven.Wij hopen u op dinsdag 4 en/of op dinsdag 11 december tijdens de ALV te mogen begroeten.Bestuur van DMHCPieter Nieuwenhuijsen (Voorzitter)

John Boesschoten (Vice-voorzitter)

Marleen Bartelts (Penningmeester)

Fleur van Garderen (Secretaris)

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren