Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dirk Vis vanaf heden hoofd coördinator van de Jongste Jeugd
8-11-2018  | 

Beste ouders spelers en speelsters van de Jongste Jeugd,


Graag willen wij jullie informeren over de trainingen die worden gegeven aan de Jongste Jeugd (JJ) op woensdag en vrijdag.


Voordat we dat doen, willen we jullie graag nog "even meenemen” naar afgelopen zomer, toen we het plan voor deze trainingen uitvoerig hebben besproken en gemaakt. In eerste instantie was het de bedoeling dat de begeleiding de Jongste Jeugd in handen zou komen van de trainer /coach van Heren 1. Samen met de spelers van Heren 1 en Dames 1, en B en C selectiejeugd, zouden zij de trainingen geven aan de Jongste Jeugd. Je krijgt hierdoor niet alleen training van de beste trainers en spelers van de club, maar bovenal krijg je ook verbinding tussen de hoogste/oudste selectieteams en de Jongste Jeugd. Als club waren we zeer positief gestemd over de uitkomst van de vele overleggen en omarmden we dit natuurlijk.


Helaas heeft in de zomerperiode de hoofdtrainer besloten om bij een andere club te gaan werken.

Buiten het feit dat we een gewaardeerde kracht gingen missen, kwamen we ook gelijk voor een uitdaging te staan om de begeleiding van de Jongste Jeugd te doen. Na het niet tijdig kunnen vinden van een nieuwe hoofdtrainer die ook de Jongste Jeugd onder zijn vleugels zou nemen hebben we na veel overleg gemeend dat we het ook konden oplossen door de trainingen aan de trainers zelf over te laten, zonder dat er sprake was/zou zijn van een coördinator. Dit heeft helaas onvoldoende gewerkt. Trainingen waren onvoldoende voorbereid, mensen kwamen te laat, wisten niet wat ze moesten doen, etc. Dit heeft tot gevolg gehad, dat er terecht veel onvrede is ontstaan, waardoor wellicht de lol van het hockeyen deels is verdwenen. Dit spijt ons oprecht, en we moesten dit zien op te lossen.


Hier hebben we de volgende stappen voor gezet waar wij gezamenlijk heel veel vertrouwen in hebben.

Dirk Vis zal vanaf heden als hoofd coördinator verantwoordelijk zijn voor de trainingen van de Jongste Jeugd. Dirk is een enthousiast en trouw lid van DMHC, keeper van heren 1 en bovenal succesvol trainer/coach van jongens A1 en beschikt over al de benodigde diploma’s.

Als coördinator zal Dirk de trainingen voorbereiden, de trainingen uitzetten op de velden, ruim op tijd aanwezig zijn, en een eerste klankbord zijn voor jullie en de kinderen, mochten er vragen zijn.


Dirk zal de trainingen zelf voorbereiden om deze vervolgens ook vroegtijdig door te sturen en te bespreken met de spelers van Heren 1 en Dames 1, maar daarnaast ook naar de trainers van de B en C selectie teams. Deze trainers zullen op hun beurt de spelers uit hun teams voorbereiden op de trainingen die zij die week moeten geven aan de Jongste Jeugd. We creëren hiermee dat alle trainers optimaal zijn voorbereid om de juiste training te geven aan onze Jongste Jeugd. We hopen, nee verwachten, hiermee dat de onvrede snel omdraait, en dat er louter blije gezichten te zien zullen zijn op onze club.


Uiteraard zullen er bij aanvang vast dingen toch hier en daar misschien nog iets anders lopen dan voorzien. We hopen echter dat jullie daar begrip voor hebben, en dat jullie dit met een positieve intentie melden bij de betrokken mensen. Zo kunnen we met z’n allen bouwen aan iets wat ons allen bindt: DMHC, dat zijn wij!


Met sportieve groet, namens het technisch hart


Arie Kees van der Leeden

John van Boesschoten

Jeroen Dingemans

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren