Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
DMHC doet mee aan de Sportplaatjesactie van PLUS 't Lam
22-6-2018  | 

Iedereen kent wel die supermarkt acties waar je plaatjes kunt sparen van voetballers, dino’s en dergelijke. Maar komend seizoen komt er nog een leukere actie en kunnen we allemaal plaatjes sparen van spelers van de teams van DMHC (A-F & Senioren)! Alle leden krijgen een gepersonaliseerd album met hun eigen plaatje voorop en het sparen kan dan beginnen!


Deze leuke spaaractie van PLUS 't Lam Dubbeldam & Bieshof zal eind dit jaar zijn maar de foto's gaan we al maken zodra we weer beginnen met de training na de zomervakantie.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto gaan. Uiteraard gebeurt dit alleen na toestemming vanwege de privacywetgeving (indien jonger dan 16 jaar dan alleen na toestemming van de ouders). Zonder toestemming zal er geen foto gemaakt worden en kom je dus ook niet in het album te staan. Deelname is uiteraard niet verplicht.


Voor de foto's zal er op een later moment aangegeven worden wanneer jullie opgeroepen worden om door één van onze clubfotografen op de foto worden gezet.


Bij deze ook direct een oproep om zo snel mogelijk een (nieuwe) teammanager per team te regelen zodat wij voor ieder team 1 contactpersoon hebben.


Voor promotiematerialen van deze actie zijn we tevens op zoek naar ca. 8 á 10 leden die het leuk vinden dat hun sportplaatje gedurende de actie ook weergegeven wordt op verschillende promotiematerialen. Te denken valt hierbij aan posters, spandoeken, flyers, gangpadborden in de supermarkt en PR-stukken in de lokale pers. Voor het gebruik van het plaatje voor promotionele doeleinden zullen we om een extra toestemming moeten vragen. Voor informatie hierover of voor het aanmelden kun je contact opnemen met [email protected] .


Ook zoeken we nog enthousiaste (ouders van) leden die gedurende deze actie een handje willen helpen.

Ook hiervoor graag een e-mail naar [email protected] voor informatie/aanmelden.

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren