Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Laatste trainingsweek van het seizoen
10-6-2018  | 

De laatste wedstrijden voor de junioren zijn gespeeld, de Benjamin's, de Funkey's en de Hockeyschool hebben de laatste training achter de rug, de senioren hebben nog 1 wedstrijd te gaan en de jongste jeugd zal wederom het seizoen afsluiten met de jaarlijkse Jongste Jeugd Dag.

De komende week kan er nog getraind worden, het clubhuis en de bar zijn dan ook nog geopend. Vanaf 18 juni zal er echter geen bardienst meer gedraaid worden.


In week 25 (18 t/m 22 juni) worden de trainers geacht de geleende materialen van seizoen 2017/18 in te leveren. Hierover zal nog een nieuwsbericht volgen.


Als de nieuwe teamindelingen bekend zijn kan er eventueel, voor die teams die in de nieuwe samenstelling zouden willen trainen, geregeld worden dat ze in week 25, tegen het inleveren van een borg, het materiaal voor seizoen 2018/19 in ontvangst kunnen nemen.


Op 24 juni sluiten we het seizoen af met de Clinic van Heren 1, de huldiging van de kampioenen en de BBQ. Op deze dag is er voor de kinderen ook een springkussen aanwezig.

...en op 8 juli is het Volvo-Familiehockeytoernooi!

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren