Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Sportways hockeykamp op Hockeyclub Dordrecht
13-5-2018  | 

Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op!

Van 16 juli t/m 18 juli wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd!

Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je eigen niveau, om jezelf te verbeteren? Onze enthousiaste staf zullen er alles aan doen om jou uit te dagen.

Maar dit is nog niet alles, want er komt ook een tophockeyer langs om een te gekke clinic te geven. Kortom: het wordt een ultieme hockey experience!


 

Tijdens het kamp word je ingedeeld op je eigen niveau en maken we onderscheid tussen Kids en YoungStars. Je kunt naar het Kids kamp als je 5 t/m 9 jaar én een enorme hockeyfan bent. Voor deze Kids wordt een afwisselend programma van hockey en sport & spel aangeboden.

Ben je tussen de 10 t/m 13 jaar, klaar om je hockeyskills naar de next level te brengen en wil je vooral hockeyen? Kom dan naar ons YoungStars kamp!

Het programma duurt van 09.00 tot 17.00. Er zijn kampen op de volgende data:

- Kids: 16 juli t/m 18 juli - 5 t/m 9 jaar - 2 of 3 dagen
- YoungStars: 16 juli t/m 18 juli - 10 t/m 13 jaar - 3 of 5 dagen

Pak deze kans! Je kunt je aanmelden via http://bit.ly/SportWays-Dordrecht2018

En we hebben een cadeautje voor je: teamkorting! Kom je met 6 teamgenootjes (inclusief jijzelf) naar een dagkamp? Dan krijgen jullie 30 euro korting per persoon!* Mail ons op [email protected].


Wil je méér? Ga dan op een SportWays overnachtingskamp. We hebben deze zomer weer een heleboel uitdagende kampen voor je op de planning staan, voor verschillende niveaus en leeftijden (vanaf 10 jaar). We hebben dus altijd een kamp dat bij jou past! Ga naar http://www.sportways.com voor meer informatie en om je aan te melden.


*niet te combineren met andere acties.
 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren