Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home › Nieuws
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Algemene Leden Vergadering op dinsdag 21 november 2017
7-11-2017  | 

Het bestuur en de commissarissen van DMHC nodigen alle (ouders van) leden uit aanwezig te zijn op de najaars– ALV die gehouden wordt op DINSDAG 21 November 2017 om 20:00 uur in ons Clubhuis.

 

Tijdens deze najaars ALV wordt traditiegetrouw een terugblik gegeven over het afgelopen seizoen (2016-2017) zowel in hockeytechnische als in financiele zin. Een belangrijk onderdeel is de financiële verantwoording. De balans en de winst- en verliesrekening wordt gepresenteerd en toegelicht. Vervolgens wordt de ALV gevraagd  om goedkeuring te verlenen voor het gevoerde beleid. Het geheel is zoals inmiddels gebruikelijk en volgens de statuten verplicht is – gebundeld in de zogenaamde Najaarsnota.Tijdens de ALV zal er -net als in voorgaande edities - een Powerpoint presentatie zichtbaar zijn die alle agendapunten bevat en waar nodig toelicht.

 

In dezelfde  Najaarsnota  blikken bestuur en commissarissen ook vooruit en zal nadrukkelijk worden stilgestaan bij de ontstane bestuurlijke situatie. 

 

Alle relevante documenten voor deze ALV kunt vinden in LISA . Aangezien dit documenten zijn die alleen voor leden bestemd zijn, moet u eerst inloggen – via de site – op ‘Inlog Leden' (rechtsbovenin). Vervolgens kiest u via de link ‘Documenten’ en dan kunt u de categorie ‘Documenten volgende ALV’ openen.

 

Daarin vindt u alle relevante stukken voor de aankomende vergadering, dat zijn:

  • Concept notulen van de Voorjaars ALV (7 juni 2017)
  • (voorlopige) Agenda voor de Najaars ALV van 21 november 2017
  • Najaarsnota voor de Najaars ALV van 21 november 2017

 

Net als bij de vorige ALV biedt het bestuur alle  (ouders van) leden de mogelijkheid om vooraf inhoudelijke en/of financiële vragen te stellen in het vragenuur. Dit vragenuur wordt georganiseerd op woensdag 15 november 2017 van 19:30 -21:00 in ons clubhuis (bestuurskamer). Het bestuur staat u graag te woord. Naar aanleiding van de gestelde vragen en de beantwoording hiervan tijdens dit vragenuur wordt tijdens de ALV terugmelding gegeven.

 

Wij hopen u op woensdag 15 en/of op dinsdag 21 november tijdens de ALV te mogen begroeten.

 

Bestuur van DMHC

 

Jenneke Vis-Maters (Voorzitter)

Pieter Nieuwenhuijsen (Vice-voorzitter)

Paul van der Zande (Penningmeester)

 
 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren