Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Nieuws
13-10-2018 | 
Beste allemaal,
Achter de bar zijn we begonnen met het verzamelen van de dopjes van fris en bierflesjes ten behoeve van het Diabetes Fonds. Dus in plaats van deze weg te gooien kunt u ze bij ons inleveren voor dit goede doel. Hiervoor zijn containers aanwezig.

Lees meer
11-10-2018 | 
Vandaag is er een volledig vernieuwde versie van de DMHC club-app live gegaan. Met een compleet nieuw design en nieuwe functionaliteiten en geschikt voor de nieuwste telefoons. Meer capaciteit, sneller en gebruiksvriendelijker.


Lees meer
11-10-2018 | 
Van maandag 15 oktober tot en met zondag 28 oktober zullen de trainingen voor de Benjamin hockey, Funckey hockey, Hockeyschool, Hockeyschool 7+, E-6tallen, E-8tallen en F-jeugd komen te vervallen, behalve als er andere afspraken zijn gemaakt met de trainer.  Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober aanstaande gaan de trainingen wel gewoon door.

Lees meer
9-10-2018 | 
Iedere week wordt op de club heel veel kleding achtergelaten. Deze kledingstukken worden allereerst verzameld op de kast in de gang in het clubhuis. Kijk daar dus eerst als je iets kwijt bent. Vervolgens komt het bij de afdeling gevonden voorwerpen, te bereiken via mail: [email protected] Lees meer Reageer (0 reacties)
28-9-2018 | 
De filmsteiger is verplaatst van veld 1 naar veld 2.  Willen jullie alstublieft jullie kinderen melden dat klimmen op de steiger ten strengste verboden is.


Lees meer Reageer (1 reacties)
25-9-2018 | 
Voor de organisatie en coördinatie van de zaalcompetitie, zijn we dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ons doel is een team van mensen bereid te vinden, die het leuk vinden om met elkaar de zaalcompetitie in goede banen te leiden. 

Lees meer
21-9-2018 | 
Enkele dagen geleden hebben we een brief per e-mail verzonden naar alle trainers, coaches, teammanagers en lijncoördinatoren van de junioren en de senioren. Deze e-mail blijkt niet door iedereen te zijn ontvangen. Daarom wordt de brief op LISA geplaatst en is beschikbaar achter de inlog. Inloggen kan via de link 'Inlog leden' rechts bovenin de

Lees meer
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren