Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Nieuws
11-2-2019 | 
Op woensdag 20 en 27 maart 2019 vindt voor de 7de keer het basisschool hockeytoernooi plaats bij DMHC, waar de Dordtse basisscholen zich voor in kunnen schrijven. Het toernooi is voor zowel hockeyers, als niet-hockeyers bestemd, met als doel: plezier maken.

Lees meer
6-2-2019 | 
Beste DMHC-er,
Afgelopen week heeft Ernst-Jan Wepster, trainer/coach van Dames 1, helaas moeten besluiten om na de zaalcompetitie te moeten stoppen met zijn werkzaamheden voor Dames 1. In verband met zakelijke drukte was het simpelweg niet meer te combineren. Wij als bestuur en technisch hart, betreuren dit enorm, maar hebben

Lees meer
31-1-2019 | 
Beste loten verkopers,
De voor jullie bestelde of gereserveerde Reece items liggen voor jullie klaar bij Voorwinden in 's Gravendeel.  Mocht je niet op de pasavond zijn geweest dan kun je de kleding alsnog bij Voorwinden bestellen.

Lees meer
21-1-2019 | 
Save the date: SportWays bij ons op de club

Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma op Dordrecht, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen én op

Lees meer
16-1-2019 | 
Je wilt graag veilig sporten. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Lees meer
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren