Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App

Recente verslagen
Nog geen verslagen
Lid worden?


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Nieuws
16-1-2019 | 
Je wilt graag veilig sporten. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Lees meer
15-1-2019 | 
Volgende week vrijdag (25-1) is het dan zover. In het clubhuis van DMHC organiseren we een ruilavond voor de DMHC Sportplaatjes van PLUS 't Lam! Dit doen we in winterse sferen met warme chocomelk en gl├╝hwein!

Lees meer
10-1-2019 | 
 
Update Nieuwe DWF (van LISA)
 
Afgelopen weekend is het nieuwe DWF 'live' gegaan. Daar heeft elk team mee te maken gekregen. In heel veel gevallen ging alles probleemloos, maar uiteraard zijn er wat kinderziektes geconstateerd, opgelost en zijn er inmiddels verbeteringen doorgevoerd die as weekend al

Lees meer
10-1-2019 | 
Pirmin Blaak , de keeper van het Nederlands hockeyelftal en van de Dordtse Goalieworks keepersschool maakt kans gekozen te worden tot beste keeper van de wereld. Jullie kunnen hem hierbij helpen door een stem op hem uit te brengen op de website van de International Hockey Federation (FIH)  Gebruik hiervoor deze url:

Lees meer
9-1-2019 | 
Dit jaar was de Grote Clubactie weer een succes. Veel kinderen verkochten loten en spaarden zo zelf v oor sportkleding. In totaal is er voor € 3.006,- verkocht.
Gefeliciteerd met dit resultaat!


Pasavond

Lees meer
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren