Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Nieuws
19-5-2019 | 
Zeer gewaardeerde vrijwilliger van DMHC,


We zetten een mooie traditie voort! Op zondag 16 juni wordt het seizoen afgesloten met een feestelijke middag op de club. Naast de huldiging van onze kampioenen organiseren we een BBQ voor alle leden. Onze vrijwilligers, jij dus, krijgen deze BBQ aangeboden door de club als

Lees meer
19-5-2019 | 
Met nog twee wedstrijden te gaan, kunnen we vol trots melden dat zowel MD1 als JD1 onze eerste kampioenen zijn. Beide teams speelden zaterdag 18 mei om het kampioenschap. En hoe!


MD1

Lees meer
18-5-2019 | 
Beste leden, 
Het seizoen loopt helaas al weer ten einde en wij willen jou graag attenderen op een aantal afspraken en regels voor het nieuwe seizoen. 

Lees meer
17-5-2019 | 
Kom je dit weekend naar de Schenkeldijk? Dit weekend zal er wederom een gedeelte van de N3 afgesloten zijn. Dit keer gaat hem om de andere rijrichting. Het gaat om het stuk tussen de Laan der Verenigte Naties en de Rijksstraatweg/A16.

Lees meer Bijlage: afsluiting N3(1).jpg
9-5-2019 | 
Beste ouders/verzorgers van Jongste Jeugd leden,
 
Aanvullend op de eerdere berichtgeving over de teamindeling van volgend seizoen, kunnen we vanuit de Jongste Jeugd Commissie het volgende melden.

Lees meer
6-5-2019 | 
Voor alle E- en F-teams organiseren we op woensdagmiddag 15 en 22 mei de Lente bingo en Hockey quiz. Kom met je hele team of alleen! Liefst met één begeleider per team (lukt dat niet, geen probleem). Aanmelden voor 8 mei.


Zien we je dan?!Lees meer Bijlage: Bingo (1).jpg
30-4-2019 | 
Beste ouders/verzorgers van de kinderen van de E8-tallen,  Dit jaar verlaat uw kind de Jongste Jeugd. Zoals u wellicht op de website en in de DMHC-app hebt kunnen lezen, wordt er gewerkt aan de teamindeling van de juniorenteams voor het seizoen 2019/2020.  Om de teamindeling van de D-teams te kunnen maken worden er de komende

Lees meer
23-4-2019 | 
Afgelopen maand zijn er weer diverse kledingstukken (met name van Reece) gevonden. 
Mist u een hockeyjas, shirt of stick? Stuur een mailtje naar [email protected] dan kijk ik in de gevonden voorwerpen kast!
Groet, 

Lees meer
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren