Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeSponsoringWelkom!
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Welkom! 
Hockey is al jaren de snelst groeiende sport in Nederland. Daarnaast wordt de Nederlandse competitie als een van de sterkste, zo niet de sterkste, van de wereld beschouwd. Vele nationale en internationale toppers zijn hierin actief. Kortom, hockey staat erg in de belangstelling. Dit maakt de hockeysport uitermate geschikt voor sponsoring en biedt uw organisatie veel mogelijkheden zich hierin te positioneren.

Hockey is een sport met een goed imago en wordt gekenmerkt door fair play. Door sponsoring van DMHC, als enige hockey club van Dordrecht, komt u in contact met diverse doelgroepen: gezinnen, studenten en bedrijven. Hiermee bereikt u niet alleen een voor u en uw bedrijf mogelijk interessante doelgroep, maar toont u tevens uw maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u genoeg mogelijkheden kunnen aanbieden om uw sponsordoelstellingen te realiseren. Van een prachtig bord langs één van onze velden tegen een zeer aantrekkelijke prijs tot een op maat gemaakt pakket.

Wij denken graag met u mee!

Om een indruk van de sponsormogelijkheden te krijgen, kunt u onder het kopje ‘mogelijkheden voor sponsoring’ zien welke keuzemogelijkheden er zijn om te sponsoren.

In de sponsorpresentatie vindt u meer informatie over de voordelen die de sponsoring van DMHC met zich meebrengen. Download hier de presentatie.

U heeft interesse? Schrijf een mailtje ter attentie van [email protected]. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Wij heten u graag welkom als sponsor van DMHC.

Met vriendelijke groet,
de sponsorcommissie.

 
Pieter Lit Algemeen/Borden & Banieren/Grote Club Actie
Paul van der Zande Financiën/Sponsoravonden
Eovar van Dijk Interim Commissaris Sponsoring / Commercie / Kleding
Mariette van der Linden Sponsorportaal/Sponsorcontracten
Jeanine Lammens Ondersteuning Sponsoravonden / Grote Club Actie
Toon Mampaey Commercie
John de Zwart Commercie
 
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren