xxxSponsornieuws

6 juli 2015 Succesvolle sponsoravond bij illy
De laatste sponsoravond van het seizoen is alweer een feit. Op deze warme zomeravond waren we te gast bij illy te ’s-Gravendeel. De ontvangst was in een verrassende en stijlvolle ruimte met vitrines vol kunstzinnige kop en schotels uit de illy Art Collection, een ware oogstrelende collectie!

Na aankomst werd er getrakteerd op een heerlijk kopje ijskoffie waarna barista Bart ons middels een boeiende presentatie mee terug in de tijd nam. De voorvaderen van illy passeerden de revue alsmede een film over het productieproces van koffie. Na deze interessante inleiding was er een interactieve opdracht. Onze geur- en smaakzintuigen werd op de proef gesteld middels een geur- en smaaktest. De meeste koffie is blended en er mocht van één kopje illy espresso onderzocht worden, middels gebruikmaking van een aromawiel, welke aroma's konden worden herkend.

Het laatste gedeelte van de avond was het meest technische deel. We kregen uitleg over het verschil tussen grof- en fijngemalen koffie, het perfecte kopje espresso en hoe nauw het bereiden van koffie luistert; van het afstellen van de koffiemachine tot de hygiëne. Er zijn veel factoren die de smaak kunnen beïnvloeden. Tot slot mochten we genieten van een kleine demonstratie Latte-Art! 

Een sponsoravond is natuurlijk niet compleet zonder de mooie wijnen van Jan Pieter en Dédy de Vlieger van Frans van den Hoogen Wijnkoopers, waarvoor weer onze hartelijke dank! Wij bedanken ook Stephan van Campen van illy, die deze avond mogelijk heeft gemaakt samen met baristas Bart van Bavel, Jenko Rademaker en Ellis Bloem, accountmanager retail en office. Top verzorgd!

Wil je meer weten, ga naar www.illy.com. Ook op http://youtu.be/HE_9Ses4moM is meer informatie te vinden. 

19 juni 2015 overeenkomst ProDrink en DMHC 
Onlangs hebben ProDrink en DMHC een hernieuwde overeenkomst gesloten voor de levering van flesjes bronwater. ProDrink is al jaren leverancier van onze waterflesjes, het contract was daarom aan vernieuwing toe. De uitdrukkelijke wens van ProDrink was om een belangrijk deel van de verkoopopbrengst van het water ten goede te laten komen aan het D-Kamp. Dat is nu contractueel geregeld en daarmee heeft het D-Kamp er een leuke sponsor bij!

ProDrink is een leverancier van private label dranken met als belangrijkste product flesjes bronwater. De verpakking die zij hiervoor gebruikt is 100% recyclebaar, waarmee zij aangeeft voor duurzaamheid te kiezen en het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast kun je je eigen labels laten ontwerpen voor op de drinkflesjes. Kijk hiervoor eens op de website: www.prodrink.com!

DMHC is ervan overtuigd dat er komend seizoen menig dorst gelest gaat worden met het bronwater en dankt ProDrink voor deze overeenkomst!