xxxLidmaatschap

Lid worden van Hockey Club DMHC.
 
DMHC is de laatste jaren fors gegroeid. Dat is bepaald niet alleen terug te voeren op de groeiende belangstelling voor hockey in het algemeen, maar ook op andere factoren zoals: het schitterende complex met o.a. semi-waterveld en de gezelligheid binnen de club en hockey voor alle leeftijden van jong tot oud en op elk niveau.
Kijk hieronder voor een impressie.

Kennismaken of proeftraining?

Wil je gewoon een keer komen kennismaken met de club of wil je een keertje bij een training komen kijken of hockey iets voor jou is? Stuur dan een mail naar de trainingsgroep waar je interesse in hebt.

Aanmelding/vragen proeftraining jeugd (4 tot en met 17 jaar oud)
[email protected]
Aanmelding/vragen proeftraining senioren [email protected]
Aanmelding/vragen proeftraining G-hockey
[email protected]
Aanmelding/vragen proeftraining Trimhockey
[email protected]
Aanmelding/vragen proeftraining Fithockey
[email protected]

Vermeld in de mail: je naam, leeftijd en geslacht. Je ontvangt dan een uitnodiging om een keer op een bepaald tijdstip langs te komen.

 
Wat extra's doen voor de club; jeugd (en hun ouders) en senioren
 
De club is voor haar succes nu en in de toekomst sterk afhankelijk van de grote inzet van vrijwilligers. Momenteel zijn binnen de club maar liefst tweehonderd vrijwilligers actief. Zonder hen lukt het niet. Bereidheid om wat extra's te doen naast de verplichte rijbeurten en bardiensten is dan ook zeer wenselijk. Dat extra's kan zijn vrijwilliger in één van de vele commissies of project matig actief. Voor meer informatie over actuele vacatures klik op Vacatures.

Informatie:

 
 
 
Voor vragen Klik hier