Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E5- HC Pijnacker M8E6 : -
 

16 nov DMHC Meisjes E5 – Pijnacker Meisjes E6: uitslag 2 : 1

We hebben deze spannende wedstrijd gewonnen met 2 tegen 1.

Doelpunten zijn gemaakt door Fenne en Rebecca. Fenne maakte een doelpunt en schoot tegen de stick van de keeper en toen kwam de bal tegen het net aan en niet tegen de plank. De meisjes van Pijnacker werden toen een beetje boos op hun eigen scheidsrechter. Maar die heeft toen uitgelegd waarom het doelpunt wel goed was en toen snapten ze het allemaal.

Keeper Merel hield in de tweede helft nog een paar keer goed de bal tegen.  Floor pakte vaak de bal af van de tegenstanders. Ook Sam liep heel veel. We hadden ook best veel strafcorners, ik geloof 6, maar die gingen deze keer niet zo goed. Behalve 1 keer, toen Fenne de bal kreeg vlak bij het doel.

Anna stond samen met Fleur en Sophie goed te verdedigen en ging af en toe zelfs mee naar voren om mee aan te vallen.

Aan het eind van de wedstrijd had Sophie heel koude handen gekregen. We hadden allemaal erg ons best gedaan en veel gelopen, maar het was best koud.

We hebben nu 2 keer achter elkaar gewonnen. Ik hoop dat we volgende wedstrijd ook weer gaan winnen. Dan spelen we weer thuis.

Geschreven door Rebecca 😃

Door de coach: de ME5-MonsterMeiden groeien heel snel. Op het laatste moment kregen ze de melding dat er een meisje ziek was. Een ander meisje had andere bezigheden met als gevolg dat er geen wissels zouden zijn. Voor dit team is dat totaal geen probleem, dan doen ze het gewoon zonder wissels! Ze hebben zich terug geknokt van een 0-1 achterstand naar een 2-1 winst. Als coach ben ik stiekem heel erg trots op dit team.


Laatst aangepast door:Arjan van de Griend om : 17-11-2013 11:33:21


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren