Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- OMHC M8E3 : -
 
DMHC E4 - OMHC E3 3-3

 

In de laatste voorlopige thuiswedstrijd behaalde onze meiden een zwaarbevocht punt tegen Ommoord. Al met al konden beide ploegen ermee leven.

De eerste helft begon met een offensief voor Ommoord. Achterin waren Lara en Roos echter scherp. Toen Dordrecht dat zonder tegendoelpunten doorstond, was het hun beurt. Dat leverde de eerste goal op. Danique was attent op een pass van Noortje, en rondde mooi af. Beertje zorgde voor de afleiding. Ommoord liet het er niet bij zitten en maakte via een snelle uitbraak gelijk. De verdediging had haar handel vol aan de Rotterdamse aanvallers. Niet veel erna kwamen ze zelfs op 1-2 en dat was op dat moment verdiend. Gelukkig wist keeper Bridget de schade te beperken, zodat de rust behaald kon worden met slechts een kleine achterstand.

De coaches hadden er niet veel vertrouwen meer in, maar wisten toch een list te verzinnen. Enkele omzettingen leverden al snel de 2-2 op, weer van Danique, op aangeven van Nikki, uit een strafcorner van Eveline. Een schitterend doelpunt. Het spel zag er in de tweede helft veel beter uit. Mette en fransje werkten keihard voor een goed resultaat. Ondanks het goede spel, viel de goal steeds maar niet... en dan valt die aan de andere kant 2-3. Groot compliment voor onze meiden, want er werd niet opgegeven. Zwoegend werd de bal erin gebikkeld, waardoor het vlak voor tijd weer gelijk werd en dat was terecht. Beide ploegen kregen daarna nog één grote kans, maar die gingen er niet in. Op basis van een betere eerste helft voor OMHC, en een betere tweede helft voor Dordt is da acceptabel.

 

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 28-11-2013 22:20:57


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren