Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- Berkel Rodenrijs M8E4 : -
 
Berkel Rodenrijd E4 - DMHC E4

 

In een koude en winderige ambiance traden onze dames aan tegen die van Berkel. Echter, die van Berkel waren in geen velden of wegen te bekennen. Uiteraard bracht dit ons niet van de wijs, want er werd gewoon warm gelopen en ingeslagen.

Toen uiteindelijk de tegenstander zich meldde, konden we beginnen. Niet toevallig kwamen de meiden van Berkel in het begin steeds een stapje te kort; zij waren immers nog niet warm. Het mocht een wonder heten, dat er pas halverwege de eerste helft gescoord werd door DMHC. Het was de debuterende Danique, die op aangeven van Eveline de 0-1 maakte. De volgende goal kwam niet veel later. Weer was het Danique, ditmaal met medewerking van Mette en Beertje. Na deze goal kwam Berkel er eindelijk een beetje aan de pas. Fransje op de goal, nam de bal rustig aan met haar voet en speelde de bal soepel naar Roos, die vervolgens de volgende aanval opzette. Ook bij de twee strafcorners van de tegenpartij was de verdediging paraat, want Lara en Nikki konden voor rust en controle zorgen. Dikverdiend gingen we rusten met 0-2.

In de tweede helft verwachtten we een furieus Berkel, maar het tegendeel was waar. Dordrecht zette de tegenstander onder druk en bij de eerste de beste aanval volgde een strafcorner. Nemer Eveline speelde naar Mette, die voor de inzet zorgde. Eveline kon onderscheppen en netjes afronden, 0-3. Even later zorgde een identieke strafcorner voor de 0-4. Nu was het Noortje, die scoorde.

Onze meiden beleven de goals zoeken en hard werken. Mette en Bridget probeerden steeds druk te zetten en dat leverde de 0-5, in drie instanties, op van Bridget. Ook Beertje en Nikki zorgen voor veel gevaar, al scoorden zij ditmaal niet.

Het slotakkoord was voor Noortje, die telkens vanaf rechts gevaarlijk was en een schot of een voorzet gaf. Echter, de bal ging er steeds net niet in. Uiteindelijk kwam de 0-6 er toch, via een knap diagonaal schot van Noortje. Een mooi slot van een sterke wedstrijd.

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 10-11-2013 20:42:52


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren