Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- M.H.C. Krimpen M8E1 : -
 
Dordrecht ME4 - MHC Krimpen ME1 1-4

 

Na enkele weken geen competitie te hebben gespeeld, maar wel geoefend tegen E5, ouders en E1, stond de eerste wedstrijd van periode 2 op het programma, thuis tegen Krimpen E1.

Het bleek een pittige tegenstander, dat werd snel duidelijk. Toch lukte het om ons eigen spel te spelen en de nodige kansen te creëren. De keeper stond echter steeds in de weg. Halverwege de eerste helft lukte het om de verdiende 1-0 te maken. Ook daarna werd er met durf en druk gespeeld. Toch kon de tegenstander er regelmatig uitkomen, maar ze waren nog slordig in hun voorhoedespel. Toch kwamen zij op 1-1, door een strafcorner precies binnen te slaan. Daarna werd er weer gezocht naar een voorsprong door onze meiden. Vlak voor rust werd er bijna door Krimpen gescoord, wederom vanuit een strafcorner. Fransje wist de bal spectaculair te keren. De ruststand van 1-1 was niet helemaal terecht, want de meiden van DMHC hadden toch wel een veldoverwicht gehad en de betere kansen.

Helaas gaf de tweede helft een ander beeld. Krimpen was beter bij de les en kon er een tandje bij zetten. Dat konden wij niet. In een sterke periode van Krimpen, en een mindere van Dordt, werd plots drie keer gescoord en dat betekende, zoals de Duitsers zouden zeggen, ein Voreindscheidung. Na deze scores werd DMHC weer sterker en kwamen er wel weer wat kansjes, maar er werd niet meer gescoord.

Zo liep E4 tegen de eerste competitienederlaag aan van dit seizoen. Niet getreurd, het was een sterke tegenstander en we waren zeker niet kansloos. Het zat er deze keer simpelweg niet in. De meiden verdienen een compliment omdat ze, ondanks de achterstand, bleven knokken en niet hun koppie lieten zakken.

Volgende week wordt er uit gespeeld tegen Berkel.

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 3-11-2013 21:27:18


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren