Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Heren 2- DSHC H4 : 1 - 8
 

Afgelopen weekend speelde heren 2 uit tegen DSHC. Aan de stand te zien beloofd het een zware wedstrijd te worden. DSHC staat tweede in de competitie met ruim 10 punten boven nummer 3. Een wedstrijd waar geen punten gepakt hoeven worden, maar het toch heel fijn zou zijn om niet met lege handen naar huis te gaan.


Paolo was geblesseerd en Peter kon er helaas niet bij zijn. Gelukkig wilde Niek Nieuwenhuijsen invallen en had Michiel, Charlotte gestrikt om te coachen. In de kleedkamer is de opstelling en de tactiek besproken, er werd afgesproken om half court te spelen. Na ook kort gesloten te hebben wat de twee spitsen moeten doen bij bal verlies zijn we gaan inlopen.


De wedstrijd voor ons was nog niet afgelopen toen we hiermee klaar waren, zodra het veld vrij was zijn we gaan inspelen. Iets later dan op het wedstrijd schema stond ging de wedstrijd van start. Nog binnen de eerste 10 minuten werd het eerste tegen doelpunt gemaakt, waar het tweede snel op volgde… achter in was het lastig om er uit te komen, waar de scoop een uitkomst was. Met vlagen konden we ons eigen spel goed spelen en wisten we enige tijd bal bezit te houden. DSHC hockeyde duidelijk beter en met rust stonden we dan ook 4-0 achter.


In de rust vertelde Michiel en Charlotte dat het nog niet eens zo slecht ging, dat het kommetje een aantal keer goed ging. En er duidelijk voortgang geboekt was met de laatste wedstrijd die Charlotte gezien had.


De tweede helft verschilde niet veel van de eerste. Alleen wist Hidde bij de cirkel van DSHC een mooie backhand paas op Sil te geven die daar gelijk gebruik van wist te maken en de bal achter de doellijn legde. Dankzij dit doel punt is de eindstand 8-1 geworden.


Geschreven door Ivo Schets


Laatst aangepast door:Joris Westenend om : 28-11-2013 12:38:31


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren