Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Heren 2- D.H.C. Hudito H8 : 1 - 4
 

Dordrecht Heren 2 wachtte zondag een zware opgave. Het moest aantreden tegen Hudito H8. Dit team had zijn eerste 2 wedstrijden met 5-2 (tegen Leonidas) en 5-3 (tegen Ring Pass) gewonnen.

 

Kijkend naar deze cijfers werd door de coaches geconcludeerd dat Hudito waarschijnlijk sterk in de aanval was en wat minder in verdedigen en dat er voor Dordrecht wellicht wel wat te halen viel. Helaas verloor ook Dordrecht, met vergelijkbare cijfers als Leonidas en Ring Pass: 4-1

 

In de rust stond het 2-0 door een velddoelpunt en een strafcorner. Er werd besproken dat, hoewel Hudito beter was, het zeker geen monsterscore hoefde te worden. Heren 2 kwam namelijk zelf ook regelmatig aan aanvallen toe.

 

In de tweede helft maakte Hudito nog twee doelpunten, en redde Jeroen Dingemans de eer door uit een strafcorner te scoren. Hij nam aan, haalde de bal terug, stond toen oog in oog met de keeper en faalde niet.

 

Heren 2 stapte het veld af met het gevoel dat het er alles aan gedaan had, maar dat Hudito simpelweg nog een maatje te groot was. Toch biedt het vertoonde spel hoop voor de aankomende uitwedstrijd tegen Cartouche H4.


Laatst aangepast door:Joris Westenend om : 25-9-2013 21:32:13


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren