Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Heren 2- Opgeheven Asvion H3 : 3 - 1
 

DMHC Heren 2 heeft zondag zijn eerste uitwedstrijd gewonnen. Op bezoek bij Asvion in Schiedam wonnen de Dordtenaren verdiend met 1-3.

 

De wedstrijd kende een slordige voorbereiding, vooral van de kant van Asvion. Zij hadden namelijk niet genoeg spelers en ook de scheidsrechters waren nog niet gearriveerd.

Toen na 15 minuten de scheidsrechters aanwezig waren en ook Asvion een team op kon stellen, kon de wedstrijd eindelijk beginnen.

 

Dordrecht was helaas niet in staat het voordeel van een betere voorbereiding direct om te zetten in een groot overwicht. Sterker nog, het kwam op een 1-0 achterstand na een indirect genomen strafcorner van de Schiedammers.

Heren 2 liet de kopjes echter niet hangen en bleef hun eigen spel spelen. Ze waren tactisch veel sterker dan de tegenstander, die vooral de lange bal speelde. Met combinaties over de flanken speelden ze hun tegenstander helemaal leeg.

Dit leidde niet gelijk tot doelpunten, want hoewel Dordt nu beter was zetten ze nog niet veel druk op de goal van de tegenstander. Opdracht van de coaches was dan ook om meer de cirkel op te zoeken en de bal af en toe hard de cirkel in te slaan.

Deze opdracht werd uitgevoerd en Dordrecht was nu wel in staat het veldoverwicht om te zetten in goals. Berend Meijer, Freek de Bakker en Ivo Schets scoorden voor de Dordtenaren.

 

Door de overwinning stijgt Heren 2 naar de middenmoot in het nog prille seizoen. Komende zondag wordt er thuis  om 11:10 gespeeld tegen Hudito H8.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken!

 


Laatst aangepast door:Joris Westenend om : 17-9-2013 17:28:33


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren