Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes B5- H.C. Derby MB4 : 4 - 1
 

Na het seizoen niet heel sterk te zijn begonnen, 3 keer verloren (8-0, 1-0, 2,1) gingen we vandaag weer met volle moed richting Derby. We hadden in vorige seizoenen tegen dit team meestal gewonnen en waren dus van plan nu weer te gaan winnen.

De eerste helft begon Derby erg zelfverzekerd en doordat wij een beetje rommelig aan het hockeyen waren kregen ze diverse kansen, maar de verdediging heeft alle ballen mooi weggewerkt. Klasse! In de loop van de eerste helft werden we feller wat een paar kansen opleverden. Na een sprintje van Lotte via rechts de cirkel in schoot Frederique de bal richting het doel en in de rebound maakte Noortje het af. 1-0 voor Dordt! We gingen beter en zelfverzekerder hockeyen. Andrea schoot de bal na een vrije bal naar Lotte waarna Lotte met een lange slag de bal links in de hoek schoot. 2-0! In de eerste helft scoorde Noortje nog een keer, mooi in de linkerhoek. Met een 3-0 tussenstand gingen we de rust in.
 
Na een paar tips te hebben gekregen in de rust begonnen we de tweede helft lekker fel, maar ook Derby was fel en het ging een beetje gelijk op. Een poos werd er niet gescoord. Toch kwam Dordt vaker in de cirkel van Derby en kreeg Dordt ook meer kansen. Na een mooie aanval kreeg Dordt een strafcorner. Noortje speelde de bal mooi aan en Lotte maakte het af in de linker hoek, 4-0. Niet zo lang daarna kreeg Derby enkele kansen en scoorde, 4-1.. We hockeyden de wedstrijd lekker uit, kregen nog een paar kleine kansen, we scoorden niet meer en wonnen dus met 4-1. Onze eerste 3 punten binnen! Het was een leuke wedstrijd, volgende week gaan we er weer tegenaan in een thuiswedstrijd tegen Forcial!

Laatst aangepast door:Lotte van den Aardwegh om : 29-9-2013 16:25:36


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren