Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- Hockey Club Rotterdam M8E7 : -
 
HCR ME7 - DMHC ME4 1-4

 

Na een onrustige week stond de wedstrijd tussen de nummer twee en de nummer één van de poule op het programma. Onrustig, want al snel werd duidelijk, dat de topscorer Mette, er niet bij zou zijn, in deze beslissende wedstrijd. Daarnaast zou snelheidsduivel Noortje deze keer in de goal staan. Na overleg werd uiteindelijk besloten om Noortje toch als veldspeler te gebruiken en de keeperskwaliteiten van Fransje te benutten. Dat bleek een goede zet!

Nikki speelde in de spits deze keer en knalde al vroeg een bal hard tegen de paal, maar dus geen goal. De meiden gingen echt van hun eigen krachten uit en kwamen al snel op 0-1 door een goal van Beertje, ook al was de eerste strafcorner voor de tegenstander. Dat was ook meteen het laatste wapenfeit van de Rotterdamse ploeg in de eerste helft, want Dordt timmerde het aardig dicht achterin en zette voorin al vroeg druk. Achterin waren het Roos, Eveline en Lara, die het volledig onder controle hadden. Het drukzetten resulteerde in een snelle verdubbeling van de score. Noortje scoorde de 0-2, vanuit een strafcorner. Ook de derde goal kwam uit een strafcorner. Nu was het Nikki, die het beslissende zetje gaf en zo alsnog een goal scoorde. Kort daarna was het rust.


In de rust was goed te zien dat de meiden alles hadden gegeven. Lastig was wel, dat er geen wisselmogelijkheden waren. Iedereen zou dus nog een volledige helft moeten spelen. Gelukkig was de stand ons goedgezind.

Na de rust gingen de meiden er vol tegen aan. Er kwamen vier strafcorners op rij, maar de goal kwam niet. Ook snelle spelhervattingen en de daardoor gecreëerde kansen gingen er, soms miraculeus, niet in. Sterker nog, bij een enkele uitbraak, scoorde de tegenstander de 1-3. Het, in grote getalen, meegereisde publiek werd zichtbaar nerveus, maar onze meiden niet. Nu de rust in het spel nodig was, werd die vierde goal wel gescoord. Na een beetje gerommel werd de bal erin gefrommeld door Nikki, en het verschil was weer drie. Daarna gebeurde er weinig meer, want beide partijen hadden met krachten gesmeten. Onze Bridget had echter nog energie voor een slotakkoord; zij leek de 1-5 te scoren, maar de goal werd (onterecht) afgekeurd, want de bal zou buiten de cirkel zijn geschoten. Het bleek ook meteen het laatste fluitsignaal te zijn.

De meiden vielen elkaar terecht in de armen om samen het feestje te vieren!

 

Dordrecht ME4 wint de vijfde wedstrijd op rij en werd zo zeer terecht kampioen in de voorcompetitie met een doelsaldo van 34-9.

We gaan ons best doen om de goede vorm te behouden. Komend weekeinde staat er een oefenwedstrijd op het programma tegen ME5.

 

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 8-10-2013 20:43:50


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren