Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- HC Voorne M8E3 : -
 
HC Voorne E3 - DMHC E4

 

Met kleine oogjes, maar met goede moed werd er vertrokken naar Hellevoetsluis om daar tegen met het plaatselijke Voorne de strijd aan te gaan. Het moet gezegd, we werden zeer hartelijk ontvangen en dat werd ook de tendens van de wedstrijd, gezellig en sportief.

De coaches van het Dordtse team hadden dit keer gekozen voor Fransje in de goal. Daardoor kwam Beertje weer terug in het team als vleugelaanvaller. Verder waren er geen verrassingen in de startopstelling te vinden.

Na de twee ruime overwinningen was het zelfvertrouwen groot, maar toch was het team er niet gerust op. Er werd slechts met acht dames gestart, bij afwezigheid van Nikki. Daarbij waren Eveline, Mette en Lara niet geheel fit, maar zij moesten toch spelen. Gelukkig verliep dit naar behoren.

Onze meiden lieten zien, dat het ze lukt om de tegenstander de wil op te leggen. Een zeer goede eerste helft werd afgewerkt, waarbij de score halverwege 4-1 was.

In de rust werd besloten enkele experimenten uit te proberen, waardoor de opstelling door elkaar gehusseld werd. Aanvankelijk pakte dit goed uit, want binnen enkele minuten werd de score opgevoerd naar 7-1, met de allereerste officiële goal voor Beertje. Daarna stagneerde de machine en lukte het de tegenstander enkele keren om er gevaarlijk uit te komen. Van het spel dat tot en met de zevende goal zo verzorgd was, was weinig meer terug te zien, ook al bleven de meiden hun uiterste best doen. Wellicht waren de dames van slag, omdat één van hun coaches werd gestoken door een wesp. Hoewel hij de irritatie verbeet, kon hij een grimas niet onderdrukken. Het ipje  leverde zelfs een fraaie treffer op van de tegenpartij.

Na een kleine tactische omzetting begon het toch weer te lopen, met een regen aan strafcorners als gevolg. Telkens waren deze spelmomenten gevaarlijk, maar het leverde geen doelpunten op. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 8-2 voor DMHC, dat nu drie keer achter elkaar ruim gewonnen heeft. Volgende week wordt er thuisgespeeld tegen OMHC.

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 21-9-2013 15:17:05


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren