Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- G.H.C. RAPID Rapid M8E4 : -
 
DMHC E4 - GHC Rapid E4

 

Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma, tegen Rapid uit Gorinchem. Een zware regenbui zorgde ervoor, dat een goede warming-up letterlijk in het water viel, maar daar had de tegenstander ook last van. Geen excuses dus; vanaf minuut één moesten de dames er klaar voor zijn.

De coaches Wim en Serge hadden weinig verrassingen in petto, als het om de opstelling ging; slechts Fransje werd van de verdediging naar voren gehaald. Haar positie werd achterin ingenomen door Roos.

Al snel bleek, dat de tegenstander de grootste moeite zou hebben met Dordrecht. Het duurde echter een tijdje voordat het veldoverwicht omgezet kon worden in een voorsprong. Een goede aanval, van achteruit opgebouwd werd via de spelverdeler Bridget, aangeboden aan de aanvaller Mette, en, net binnen de cirkel, afgerond, 1-0. Niet lang erna werd er een tweede goal gemaakt. Er ging een mooie loopactie aan vooraf van Noortje, waarna ze verrassend op de goal schoot, 2-0, al zag de keeper er 'niet goed uit'. Ondertussen liepen onze meiden uit naar een 4-0 ruststand. Complimenten aan de verdediging, Roos, Lara en Eveline, die geen enkele kans hadden weggegeven.

Na enig tumult in de rust, werd er op tijd gestart voor de tweede helft. Door het doorzetten van Nikki werd het al snel 5-0. Daarna werd het een beetje slordig. De wind nam ineens deel aan de wedstrijd en er vielen enkele druppels. Het kwam het spel niet ten goede. Net voordat de coaches een time-out wilde nemen, veerde het publiek weer op, want er viel weer iets te vieren, 6-0. Terwijl Fransje de verdediging vastzette, konden de meiden ook de zevende goal noteren. Eindelijk kon Gorinchem nog iets terugdoen. In eerste instantie redde Beertje nog knap, maar in tweede instantie lag de bal er toch in. Daarna werd het 8-1 door Eveline. Dat was uiteindelijk de eindstand, een knappe prestatie!

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 17-9-2013 20:37:16


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren