Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- R.H.V. Leonidas M8E5 : -
 
Leonidas ME5 - DMHC ME4

 

Met een gezonde dosis zenuwen, maar met vooral veel vertrouwen reizen de negen meiden met hun begeleiders richting Rotterdam om daar de eerste officiƫle wedstrijd in achttallen af te werken. Al eerder werd er geoefend tegen DMHC ME5, en 2-1 gewonnen, maar nu moet het worden laten zien.

Tijdens de wedstrijdbespreking staan de koppies dezelfde kant op, zoals het hoort en worden de laatste aanwijzingen gegeven. Helaas heeft Bridget de pech vlak voor de wedstrijd gestoken te worden door een wesp. Pijnlijk, maar ze verbijt de pijn.

De meiden starten fel en laten zien er zin in te hebben. ondanks dat, is de eerste kans voor de thuisclub. Nadat deze kans onschadelijk is gemaakt, wordt de aanval overgenomen door Dordrecht. Niet veel later belandt de bal in de goal en wordt het 0-1, door Noortje. Dat is het begin van een makkelijke ochtend, want tijdens de rust is de stand al 0-4. Er kan rustig gecombineerd worden en ook is er volop mogelijkheid voor het maken van acties, met name door Bridget. Nikki heeft als lastige taak Jojo te zijn; ze speelt dus op alle posities, maar dat doet ze uitstekend. Mette laat zien als spits scherp te zijn en scoort meermaals. Eveline speelt als laatste vrouw en kan in de tweede helft een aantal keren gevaarlijk doorkomen, omdat Fransje en Lara de boel achterin goed bewaken. Roos had als keeper weinig te doen, maar probeerde zo nu en dan het team te coachen. Beertje heeft weinig wedstrijdervaring, maar deed het goed als linksbuiten. Met name het vastzetten van de tegenstander deed zij, samen met Noortje prima. Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in 2-9 en die uitslag had, gezien het aantal kansen, best hoger uit kunnen vallen. Hoe dan ook, deze wedstrijd is een heerlijk begin van een nieuw seizoen.

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 8-9-2013 17:20:21
Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 8-9-2013 17:21:30


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren