Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dames 1- Mixed Hockeyclub Zoetermeer D1 : 2 - 3
 

Zondag 13-04-14 Marloes Melkert

Na een fanatiek weekje trainen stond Zoetermeer vandaag op het programma. Dit team staat 4e in de poule dus moest zeker niet onderschat worden en de wil om te winnen was dan ook gelijk aanwezig. Geconcentreerd en scherp begonnen we de wedstrijd, vandaag was het namelijk onze beurt de 3 punten te pakken.

Hoewel we niet onder deden voor deze partij en scherp waren gestart, kregen we na de 4e minuut een doelpunt kregen. Koppies omhoog en gelijk weer doorgaan, de wedstrijd is pas gespeeld als hij gespeeld is. Zo’n 15 minuten later kregen we een strafbal tegen, die net niet door onze keeper Anne Rensink uit de palen kon worden gehaald, al scheelde dat niet veel. Met een 2-0 achterstand zat er niks anders op dan keihard te bikkelen en te vechten voor iedere bal. We speelden één van de beste wedstrijden uit ons seizoen en tijdens de 23e minuut was het dan ook onze beurt. De 2-1 door een goal van Marloes Melkert. De overige minuten vielen er geen goals meer en met deze stand gingen we dan ook de rust in.

Na een peptalk en wat extra energie gingen we nog fanatieker de tweede helft in. We wilden de 3 punten hoe dan ook thuis houden. Ook bij Zoetermeer werd er gevochten voor iedere bal, maar toch bleven wij de bovenliggende partij. Tijdens een strafcorner aan onze kant maakte Jolien de Bakker dan ook de 2-2, we waren weer helemaal terug in de wedstrijd. De vechtlust straalde er van alle kanten van af en we hebben keihard geknokt voor elkaar. Helaas zo’n 15 minuten voor het einde van de wedstrijd viel er een tegen doelpunt. 3-2 achter met nog zo’n kwartiertje op de klok, niks is onmogelijk. Hoewel we nog een aantal kansen hebben gehad, wisten we er helaas geen één meer te benutten. En hoe zuur het dan ook was toen het eindsignaal klonk, wij hebben hoe dan ook laten zien dat we een team hebben dat zeker kan hockeyen en niet onder doet voor de overige teams uit onze poule.

Voor nu hebben we 2 weken geen wedstrijden vanwege de vakanties. 4 mei gaan we er weer met frisse moed tegenaan, dan staan Alphen op het programma.


Laatst aangepast door:Maxime Siskens om : 17-4-2014 20:24:51


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren