Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dames 1- OMHC Ommoord D1 : 0 - 1
 

Dordrecht D1- Ommoord D1


 


Na twee keer goed te hebben getraind en zelfs vrijdag na de training nog de videobeelden van de vorige wedstrijd te hebben bekeken gingen we met goede moed het veld op.


Op het programma stond deze keer het altijd lastige Ommoord dat na 3 wedstrijden al 7 punten had.


Tijdens het voorbereidingstoernooi de Drechsteden Trophy hadden we al 2 keer tegen Ommoord gespeeld en bleken we aan elkaar gewaagd. De eerste wedstrijd verloren we namelijk maar net en de tweede wonnen we met 1-0.  


We waren door Ernst-Jan gewaarschuwd voor het fysieke spel van Ommoord,  wat hij omschreef als ‘zo gemeen als putwater’. We weten nog steeds niet of deze uitdrukking bestaat en hebben er een kratje op staan maar de boodschap was duidelijk!In de eerste helft ging het gelijk op en waren er over en weer wat kansen. We speelden niet geweldig maar ook Ommoord, dat iets beter speelde, kwam gelukkig niet tot scoren. Hier er daar werden er wel wat flinke overtredingen gemaakt en de eerste groene kaarten werden uitgedeeld door onze vaste scheidsrechters Arie-Kees en Dirk.In de rust werd er door Ernst-Jan en Mike duidelijk gemaakt dat we feller en scherper moesten zijn wat helemaal waar was. De tweede helft begonnen we dan ook beter en er ontstonden meer kansen.


De corners gingen er alleen helaas niet in… Milicia pushte net over en de keepster van Ommoord redde goed bij de schoten van Jolien en Ilse. Ook de andere kansen wisten we niet om te zetten in doelpunten. Het spel werd wel steeds fysieker en na nog een paar groene kaarten kreeg halverwege de tweede helft een speelster van Ommoord zelfs de rode kaart voor het geven van een elleboogstoot. Met 10 tegen 11 wisten we Ommoord goed op hun eigen helft te houden maar konden we uiteindelijk weinig grote kansen creëren. 


Ook toen even later een andere speelster van Ommoord geel kreeg en voor 5 minuten uit het veld moest kregen we de bal er niet in.


In plaats van dit overtal goed te benutten werden we juist erg slordig en voerden we onze taken niet meer goed uit. Aan de binnenkant verdedigen, voor je man komen, uit het duel spelen lukte allemaal niet meer en Ommoord profiteerde hier optimaal van door uit het niets 5 minuten voor tijd de 0-1 te scoren. Met nog een paar minuten op de klok en 0-1 voor deed Ommoord heel logisch niks anders meer dan verdedigen en lukte het ons wederom niet meer om te scoren. 

Natuurlijk erg jammer om op deze manier te verliezen maar het lukte helaas deze wedstrijd allemaal net niet. Wel gingen veel dingen alweer beter dan tijdens de vorige wedstrijd tegen Berkel en Rodenrijs en door hard te trainen deze week hopen we aanstaande zondag op een beter resultaat.

Dan staat net als bij Heren 1 een uitwedstrijd tegen Voorne op het programma, dus als jullie niks te doen hebben zijn jullie van harte welkom in Hellevoetsluis om ons en de heren aan te moedigen!


Laatst aangepast door:Ilse van Waardenburg om : 30-9-2013 13:03:33
Laatst aangepast door:Ilse van Waardenburg om : 30-9-2013 13:04:54
Laatst aangepast door:Ilse van Waardenburg om : 30-9-2013 13:06:22


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren