Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Jongens C1- R.G.H.C. Tempo '34 JC1 : 9 - 0
  Op woensdagavond 10 april speelden we de inhaalwedstrijd tegen tempo'34. Vooraf was het een heel geregel om voor elkaar te krijgen dat we toch konden spelen. Ook de discussie mbt het fluiten van de wedstrijd duurde voort tot op het veld voor de aanvang.

Uiteindelijk hebben we onze thuiswedstrijd tegen Tempo op het veld van Tempo gespeeld met een scheidsrechter van beide clubs (dat blijkt dus ook niet mogelijk in LISA, dus dat was ook nog wat geregel; dank je Marco voor je hulp).

Deze wedstrijd moest in principe een makkelijke avond worden voor ons omdat zij al hun wedstrijden verloren hadden en wij bij winst naar de tweede plek zouden stijgen. De eerste helft hebben we geconcentreerd gespeeld en de bal goed rond laten gaan. Weinig ruimte weggegeven en het was eenrichtingverkeer naar het doel van Tempo. Bij de rust was het 7-0 en de belangrijkste opdracht voor de tweede helft was de 0 te houden en de ruimte te blijven zoeken.

De tweede helft was niet om aan te zien. Tempo had zich beter georganiseerd en kon nu ook vaker naar ons doel opzoeken. Wij scoorden nog twee maal en gelukkig hield Victor zijn doel schoon (die missie was wel geslaagd!). Alle ruimtes werden dichtgelopen en van het goede veldspel van de eerste helft was niets meer over. 

Gauw vergeten en de lering hieruit trekken. Positief is natuurlijk dat we nu echt op de tweede plaats staan! Zaterdag spelen we thuis tegen Westland en dat is een ploeg met rare uitslagen waarvan we dus nog zeker niet gewonnen hebben. Uit was het 2-1 voor ons, waar het bij rust 5 of 6-0 had moeten staan en we uiteindelijk met de hakken over de sloot met een zege naar huis gingen.

Nog 5 finales te gaan!

Laatst aangepast door:Michiel de Groot om : 11-4-2013 21:04:02


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren