Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Jongens C1- V.M.H.C. CARTOUCHE JC3 : 5 - 2
  Vandaag de laatste wedstrijd van deze competitie. Bij winst zouden we ongeacht alle andere uitslagen tweede worden. In de voorcompetitie hebben we in Voorburg van Cartouche verloren met 3-2 en dat was eigenlijk de enige keer dat ik bijzonder ontevreden was over de teamprestatie. In de thuiswedstrijd hadden we e.e.a. al rechtgezet door met 9-2 te winnen, dus nog een keer de rug rechten om het seizoen in stijl af te sluiten.

Het werd een regelmatige wedstrijd waar ik geen moment in spanning heb gezeten. Wij waren simpelweg te sterk voor Cartouche. Zij hadden moeite met het (soms wat te) fysieke spel en wij waren net even feller en alerter. De eerste strafcorner na een kwartier werd goed door Kasper ingeslagen en na een goede pass van Ralph in de cirkel kon Tim de bal voorleggen voor Jan Michiel die de 0-2 binnen kon tikken. Tussendoor nog een bal op de paal van Raoul en nog wat gemiste kansen, dus een rustige middag diende zich aan. Helaas kreeg Raoul 7 minuten voor rust een gele kaart  en dat betekende dat we met 10 man stonden. Cartouche kwam in deze periode op 1-2, maar verder lieten we het even niet komen. Een bliksemsnel genomen vrije slag van ons op onze eigen helft, leverde meteen een overtal situatie op voor de vijandelijke goal en Tim gaf Maurice de gelegenhied de 1-3 te maken. Met een gerust gevoel de rust in.

In de tweede helft stonde we binnen 4 minuten op 1-5 door afleggen van Ruben naar Tim toen hij alleen voor de keeper stond (weer een snel en goed genomen vrije slag) en even later gaf de scheidsrechter goed voordeel bij shoot in de cirkel zodat Tim ook de 1-5 binnen kon schuiven. Nu was de wedstrijd echt gespeeld. Na circa 20 minuten werd het nog 2-5 en verder gebeurde er niet veel meer.

We zijn tweede geworden! Ik las in de avond nog op de website van Leiden dat zij in het stadion van Rotterdam met 3-2 hadden gewonnen van Rotterdam, dus achteraf was onze overwinning broodnodig. Ik laat me niet verleiden tot 'wat als' bespiegelingen; tweede worden is een prima prestatie. Het is als speler wel eens vervelend dat je twee keer gewisseld wordt omdat we 15 man hadden, maar als coach geeft dat wat minder kopzorgen. Blessures en weekendjes weg konden we redelijk opvangen.

Volgende week hebben we nog ons teamuitje om het seizoen af te sluiten. Ik heb genoten van jullie enthousiasme en inzet. 

Victor, Kasper, Errol, Ralph, Daan, Luc, Maurice, Marnick, Ruben, Gijs, Jurian, Raoul, Rolf, Jan Michiel en Tim; Bedankt!!!!

En bij deze wil ik natuurlijk ook alle ouders bedanken voor het supporteren en rijden dit seizoen.

Laatst aangepast door:Michiel de Groot om : 2-6-2013 12:42:05


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren