Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Jongens C1- LOHC Leiden JC2 : 2 - 0
  De zaterdag van het Pinksterweekeinde mochten we om 17:30 met een enigszins gehavend team aantreden in Leiden. Met aanvulling vanuit JC2 (Tom en Wesley bedankt!) konden we toch een representatief team opstellen.

Wederom een finale in onze jacht op het kampioenschap. Aangezien ik er niet bij was is het verslag summier. Vooraf waren we gewaarschuwd vanwege het feit dat Leiden bij ons een punt (1-1) gestolen heeft (citaat coach Leiden). Leiden had maar een punt minder dan wij en heeft een sterk team.

Het werd een spannende wedstrijd die we uiteindelijk met 2-0 gewonnen hebben. Een benutte strafcorner van Kasper in de eerste helft en vlak voor tijd maakte Marnick definitief een einde aan de illusies van Leiden. Ook en passant de 0 weer gehouden en dat is de verdienste van de verdediging en de keeper.

Zaterdag wacht de echte wedstrijd. Thuis tegen Rotterdam moeten we winnen om uiteindelijk nog een kans te kunnen maken op het kampioenschap. Ook dan blijven we afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd van Rotterdam tegen Leiden en wij moeten dan nog winnen, met veel doelpunten verschil, van Cartouche. Rekenen doen we zondag pas. Eerst de wedstrijd tegen Rotterdam. We spelen om 18:15 thuis. 

We kunnen alle support gebruiken. JC1 speelt leuk hockey en de wedstrijden zijn altijd een belevenis! Kom gewoon even langs en moedig onze helden aan! Ze hebben het verdiend. We hebben 6 wedstrijden op rij gewonnen en daarmee hebben we onze eigen kansen op het kampioenschap gecreĆ«erd. 

Laatst aangepast door:Michiel de Groot om : 22-5-2013 23:54:48


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren