Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Jongens C1- Opgeheven Asvion JC1 : 3 - 0
  Zaterdag mochten we in de stralende zon aantreden tegen Asvion in Schiedam. Thuis hadden we met 7-1 gewonnen en omdat zij op een na onderste stonden en wij de laatste weken alleen maar winnen, met behoorlijk goed spel (minimaal een helft tenmiste), zou het in theorie een makkelijke middag moeten worden. Tijdens de warming-up bleek het met de concentratie bij ons niet overal helemaal goed te zitten en dan kan het nog lastig worden.

Meteen na de afslag kregen we na 30 seconden al een strafcorner tegen wegens afhouden die gelukkig net naast ging. We waren gewaarschuwd! Het was bijzonder moeilijk om in de wedstrijd te komen en, toegegeven, de scheidsrechter leek ook niet altijd even consequent. Asvion was in het begin wat fanatieker en maakte het ons in dat opzicht gewoon lastig. Gelukkig counterden we halverwege de eerste helft messcherp en speelden we samen de verdediging en keeper uit. Ruben, Rolf en Raoul deden dat prima en Raoul mocht het afmaken. Vlak voor rust sloeg Jan Michiel de bal nog stuiterend de cirkel in en Maurice sloeg hem hard tegen het hout. 2-0 bij rust en tijd om even de gemoederen te bedaren.

Niet meer klagen over de scheidsrechter, maar gewoon hockeyen. Eindelijk weer een tweede helft gezien die beter was dan de eerste, maar helaas werden de kansen niet benut. Ook de strafcorner liep niet. Eerder dit seizoen tegen Westland bleef het ook lang 2-0 en na de 2-1 hebben we nog een benauwde laatste 5 minuten gehad. Dat moesten we voorkomen. Gelukkig legde Ruben een kwartiertje voor tijd nog al zijn gram en frustratie in een ziedend schot en dat was de 3-0. Wedstrijd gespeeld.

Punten gepakt, gauw vergeten en op naar de volgende wedstrijd. Rotterdam heeft ook weer gewonnen, dus we blijven op drie punten staan. Nog drie finales te gaan!

Laatst aangepast door:Michiel de Groot om : 22-4-2013 21:19:22


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren