Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Jongens C1- HV Westland JC1 : 7 - 3
  Na onze midweekse overwinning ontvingen we Westland op ons schitterende 4e veld. Het was prachtig weer en we stonden allemaal op scherp. 

Westland heeft een paar vreemde uitslagen geboekt en dus kon je ook alles verwachten. Net als woensdag startten we weer vlammend. De strafcorner was een geducht wapen en ik heb twee slagen van Kasper geteld die er in gingen, een rebound van Ralph en een schitterend uitgespeelde strafcorner die door Rolf benut werd. Er was ook nog een velddoelpunt te bewonderen (was dat nu Raoul of Errol?; ik weet het echt niet meer...). De verdediging heeft nu wel werk te doen gehad en Victor hield zijn doel goed schoon in de eerste helft. Er was veel te genieten en een ruststand van 5-0 was niet meer dan verdiend/logisch.

En dan krijg je nog een tweede helft. Onze eerste de beste strafcorner werd hard in hoek geslagen door Errol en dat was 6-0. Net als afgelopen woensdag begon het verldspel te haperen en ook Wesland heeft een prima strafcorner. Twee hard ingeslagen ballen en een rebound leverde 3 doelpunten op. Tussendoor frommelden wij ook nog een goaltje er in en daarmee kwam er een terechte 7-3 op het bord te staan. Je zou kunnen stellen dat we de tweede helft verloren hebben, maar gelukkig telt dat allemaal niet.

De uitslag van Rotterdam - Leonidas is tot op heden nog niet bekend, maar we gaan ervan uit dat we nog steeds 3 punten achter staan op Rotterdam. Als we van hen winnen thuis, dan gaat het doelgemiddelde tellen en dan staan dit soort wedstrijden ineens in een heel ander licht. Laten we hopen dat het niet op een beslissing op doelgemiddelde gaat uitdraaien; dat is allemaal van latere zorg.

Zaterdag gaan we naar Asvion en dat zou in theorie geen probleem moeten zijn. We houden de druk er gewoon op! Hierna nog twee spannende wedstrijden bij Leiden (18 mei) uit (thuis 1-1) en Rotterdam (25 mei) thuis (uit 0-0). Tot slot gaan we op 1 juni naar Cartouche en dan zijn de kaarten geschud. Het is nog steeds heel spannend in de eerste klasse C!


Laatst aangepast door:Michiel de Groot om : 14-4-2013 14:50:03


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren