Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E8- Hockey Club Rotterdam ME17 : -
 
Uitslag: 5-3 nederlaag

 

Al vroeg werd er vertrokken naar richting Rotterdam, om daar de wedstrijd te spelen tegen de meisjes van HCR. Gelukkig had een van de ouders gezien dat er file stond voor de Drechttunnel. Helaas kwamen toch in een file terecht, omdat er een afrit was afgesloten. Daardoor kwamen we erg laat aan, waardoor er van een goede warming-up geen sprake was, helaas.

Dit heeft waarschijnlijk doorgewerkt op het begin van de wedstrijd, want we kwamen al snel achter en hoe erg de meisjes het ook probeerden; de marge werd groter en groter.

Na enige tijd begon de wederomstanding en combineerden de dames er lustig op los. Ook het doorzettingsvermogen speelde hier een grote rol in. Dit zorgde voor veel spektakel. Een aantal aanvallen werd op fraaie wijze afgerond, terwijl er achterin orde op zaken werd gesteld en meermaals koel werd verdedigd. Jammer genoeg lukte het niet om de aansluitingstreffer te maken, ondanks de vele mogelijkheden. De paal en de keeper stonden verder succes meermaals in de weg. Op het laatst was de energie op en lukt het slechts om de bal tegen te houden; van een offensief was geen sprake meer. Wederom is het niet gelukt om een uitwedstrijd te winnen, maar van een 'uitcomplex' willen we niet spreken. De winst komt steeds dichterbij, aan die gedachte houden we vast.

 

Scoreverloop:

1-0,

2-0,

3,0,

3-1,

4-1,

4-2,

5-2,

5-3.

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 26-11-2012 16:17:39
Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 26-11-2012 16:56:48


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren