Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dames 1- Mixed Hockeyclub Zoetermeer D1 : 2 - 0
 
Zoetermeer - Dordrecht

Deze week mochten we onze kunsten vertonen op het Olympisch blauwe waterveld. Al snel leek dat Dordrecht zich als een vis in het water(veld) voelde en zetten de meiden van Zoetermeer vol onder druk. De organisatie stond als een huis en de eerste kansen waren dan ook voor Dordrecht. Bij de eerst corner werd de bal op de paal gemikt, maar wie anders dan Denise was als eerste bij de rebound en wist de 1-0 op het scorebord te noteren. 
In het restant van de eerste helft wist Dordrecht de kansen niet te verzilveren en gingen we met 0-0 rusten. 

In de tweede helft kwam Zoetermeer er een aantal keer gevaarlijk uit met corners als gevolg. De verdedigende corner is een van onze sterke punten en ook Zoetermeer wist de corners, zelfs niet met sleeppushes, in doelpunten om te zetten. 
Dordrecht kreeg ook nog enkele kansen maar had het vizier niet op scherp staan. 2 minuten voor tijd kregen we nog een corner: de eerste loop werd uitgespeeld en Jolie wist de bal in het net pushen: 2-0 en einde wedstrijd!

Dordrecht is na de zege gestegen naar plek 7. Komende zondag kan bij winst tegen Evergreen weer een plek winst behaald worden. Hiervoor hebben we alle steun nodig van onze supporters: we rekenen op jullie komst!

Laatst aangepast door:Wiesje Koopmans om : 11-5-2013 14:20:09


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren