Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dames 1- MHC Rapide D1 : 2 - 1
 

Dames 1 behoudt ongeslagen status tweede seizoenshelft

 

Zondag 14 april reisden we, zonder de zieke Wanne en mét Janneke uit A1, naar Zeeuws-Vlaanderen (België voor intimi) voor de uitwedstrijd tegen Rapide. Deze wedstrijd kan je als lastig bestempelen, maar met de vorm die we te pakken hebben is het juist andersom: Dames 1 is voor elke tegenstander lastig!

 

Onder het genot van een heerlijk zonnetje en met de extra opdracht ons niet te laten imponeren door hun fysieke spel, niet te laten afleiden door de arbitrage en vooral mondje dicht, begonnen we aan wedstrijd 16 van het seizoen. Het spel ging over en weer, maar de Dordtenaren hadden duidelijk de overhand. Na een tweetal corners en een aantal kansen, was de 1-0 een feit: Rafne wist met een prachtige pass Iris te bereiken en die hield één-op-één met de keeper het hoofd koel.

 

In de tweede helft wist Rapide ons met hun rappe spitsen iets meer onder druk te zetten en dit leverde hen ook enkele kansen op. De verdediging stond echter weer als een huis, dus die werkte hier niet aan mee. Dordt bleef pressen en dit leverde weer kansen en corners op. Rapide had blijkbaar het vorige verslag niet gelezen, want bij de corner was Denise weer als snelst bij de rebound en liet de 2-0 op het scorebord noteren. In het vervolg kregen we nog enkele kansen, maar wisten we helaas niet te verzilveren.

 

Des te dichter we de 70e minuut naderde, des te slechter werd het zicht van de scheidsrechters (gesponsord door Pearl!), maar hierdoor lieten we ons niet van de leg brengen. 5 minuten voor tijd wist Rapide iets terug te doen, maar dit was veel te laat om het weer een echte wedstrijd te laten worden. Eerlijk,is eerlijk: het was niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar in deze flow weten we zulke wedstrijden tot een overwinning te brengen.

 

Komende zondag 12.45 uur Dordrecht – Des Dames 1, we hopen weer op massaal support.


Laatst aangepast door:Wiesje Koopmans om : 15-4-2013 19:07:32


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren