Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dames 1- OMHC D1 : 2 - 0
 

Na weken van winterweer, stond onder het genot van een heerlijk zonnetje afgelopen zondag de pittige wedstrijd tegen Ommoord op het programma. In de heenwedstrijd had Dames 1 een zogeheten ‘off-day’ en lieten we ons een beetje imponeren door hun fysieke spel.  We hadden dus iets goed te maken.

 

Met de goede resultaten van de afgelopen weken in ons achterhoofd, begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd. Zoals verwacht begon Ommoord met een full press en al na 10 seconde was de eerste kans van Ommoord een feit. Ondanks dat dit de verwachting was, had Dordrecht in eerste instantie niet echt een passend antwoord. Na een kwartier stond de organisatie weer als een huis en kwamen we er geregeld met goede combinaties uit. We lieten ons deze keer ook qua fysiek niet de kaas van het brood eten: op wilskracht en inzet kon Ommoord de Schapenkoppen niet bijhouden. Na enkele kansen en corners kwam dan ongeveer 10 minuten voor tijd de openingstreffer. Na een fraaie combinatie over 3 schijven werd Quinty vrijgespeeld en zij wist dit buitenkansje knap te benutten. Dordrecht bleef vervolgens drukken, maar ondanks een aantal grote kansen en een (overigens terechte) afgekeurde goal, bleef de teller op 1 staan.

 

Na de rust ging Dordrecht op dezelfde voet verder, maar wist dit in eerste instantie nog niet om te zetten in goals. Ommoord had in deze fase ook een aantal keer een uitbraak en kansen, maar onze verdediging was deze week wederom van plan de nul te houden. Na een aantal kansen en corners, viel dan uiteindelijke de bevrijdende tweede goal: bij de corner was Denise Ommoord te snel af en wist de rebound achter de keeper te werken. 2-0!!!

Zowel Dordrecht en Ommoord lieten vervolgens nog een aantal kansjes noteren, maar wij zijn vervolgens niet meer in de problemen gekomen. De laatste minuten hockeyde Dordrecht het professioneel uit en waren de 3 punten een feit.

 

Zondag staat de altijd lastige uitwedstrijd tegen Rapide op het programma, waar we onze ongeslagen status van de tweede seizoenshelft wederom gaan verdedigen.

 

Dames 1 wil graag alle toeschouwers bedanken. Met zoveel support, zijn we nog meer gesterkt om een goed resultaat te behalen.


Laatst aangepast door:Wiesje Koopmans om : 9-4-2013 19:39:06


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren