Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dames 1- Hockeyclub Barendrecht D1 : 0 - 0
 
Na een lange winterstop is dames 1 voortvarend aan de 2e seizoenshelft begonnen. Na eerst de zogenaamde '6 puntenwedstrijd' tegen Voorne met 3-0 gewonnen te hebben, wisten we vorige week de ongeslagen koploper Gouda met 2-0 te verslaan!

Afgelopen weekend stond in de snijdende kou de uitwedstrijd tegen Barendrecht op het programma. Voor echte bikkels gaat met kou de wedstrijd ook door en zo begonnen we vol goede moed met hier-en-daar wat thermokleding aan deze lastige uitwedstrijd. 

In de heenwedstrijd wist Barendrecht ons met catenacci-hockey te verassen met 2 rake counters. We waren dus gewaarschuwd. Ook deze wedstrijd speelde Barendrecht met 11 man op de eigen helft. Bij de Dordtse dames stond de organisatie als een huis en Barendrecht had dan ook niks in te brengen. Helaas wist Dordrecht ook geen vuist te maken en gingen we met de brilstand rusten. 
In de tweede helft gingen we wederom op zoek naar de bevrijdende treffer, maar de kansen en corners wilde er gewoon niet in. Dit lag zeker niet aan de inzet van A-tjes Janneke en Esther, die bij afwezigheid van Wanne (vakantie) en Jolien (blessure) zeer verdienstelijk hun officiĆ«le debuut in dames 1 maakten. 

Na afloop van de wedstrijd heerste teleurstelling, we hebben immers 2 punten verloren in plaats van 1 punt gewonnen. Maar de stijgende lijn die we sinds de winterstop hebben ingezet, geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden. 

Zondag 7 april 12.45 uur: Dordrecht Da1 - Ommoord Da1. Zet het in je agenda en we rekenen op je komst. 

Dames 1

Laatst aangepast door:Wiesje Koopmans om : 25-3-2013 20:58:13


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren