Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes D1- V.M.H.C. CARTOUCHE MD1 : 1 - 1
  Zaterdag 8 oktober 2011 al vroeg uit de veren, MD1 is met een flink aantal supporters naar Voorburg getogen en heeft in de omliggende straten v/h complex een parkeerplek gezocht. Het weer beloofd niet veel goeds echter na afloop blijken de weergoden de meiden goed gezind geweest, de gehele wedstrijd blijft het droog, maar winderig.

Al in de aanloop naar de speeldag was iedereen binnen het team op de hoogte van het belang van deze laatste wedstrijd. DHMC MD1 had genoeg aan gelijk spel echter Cartouche MD1 moest winnen wilde het 2e worden en uitzicht te houden te spelen in een hogere klasse.

Ook dit keer hebben de meiden last van opstartproblemen, de tegenpartij begint offensief en DMHC moet direct aan de bak en is ook gelijk wakker. Er wordt hier op een waterveld gespeeld wat toch weer wennen is voor het team, de bal rolt toch weer ff anders.
Het “motortje” binnen de ploeg komt op gang en diverse DMHC- aanvallen worden gepareerd door een zéér goed presterende keeper van Cartouche.
Halverwege de 1e helft wordt vanuit een vrije bal in de 23-meter gescoord door Cartouche en is de 0-1 een feit. Langs de kant zien we de verandering binnen de Dordtse ploeg. Ze zijn allen pissig en zetten een behoorlijk tandje bij. Het laatste kwartier wordt er heel goed gehockeyd door DMHC en zijn ze de bovenliggende partij. Met deze stand gaan we de rust in.
Beide coaches Wendy en Marjolein geven de meiden een peptalk en direct bij aanvang van de 2e helft knallen ze dan ook uit de startblokken met vlagen oogstrelend hockey. Ook nu weer is de keeper van Cartouche meerdere keren niet te verschalken echter dat geluk is niet blijvend. Spits Michelle omspeelt een naar de bal bewegende keeper en de 1-1 is een (verdiend) feit.
Daarna gaat ons team op jacht naar een 2e DMHC - doelpunt wat in de lucht hangt. Zowel tegenpartij als arbitrage zijn zich dat blijkbaar ook bewust.
In de laatste fase van de wedstrijd worden onze meiden geconfronteerd met een veelvoud aan overtredingen met daaraan gekoppelde strafcorners. De verdediging weet echter samen met keeper Lisanne het doel schoon te houden en worden de minuten geteld tot het eind van de wedstrijd.

Na het eindsignaal is een gelijk spel voor beide partijen zeker verdiend en gaan we nog wat drinken in het clubhuis. Onder het genot van limonade zien we nu pas de regen met bakken uit de hemel komen, ook daarmee mogen we ons gelukkig prijzen.

Laatst aangepast door:Manon Gijbels om : 11-10-2011 22:09:36
Laatst aangepast door:Manon Gijbels om : 11-10-2011 22:18:09


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren