Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes D6- H.C. Derby MD6 : 1 - 9
 

Zaterdag 30-sept

 

Voor sommige van onze meiden is verzamelen om 9:45 al vroeg. Goed het is weekeind en dan hoop je wat te kunnen uitslapen. Nou volgende week is het om 8:00 verzamelen en das nog vroeger. Voordeel van een vroege wedstrijd is wel de rest van de dag. Dan heb je er nog wat aan.


De wedstrijd tegen Derby met Anna als keepster, Annabel en Carina erbij dus 3 wissel speelsters. Weersverwachting was druilerig helaas. 


Netjes op tijd beginnen we aan de wedstrijd. Na verloop van minuten is toch weer te zien hoe de meiden van Derby beter vrij lopen en overspelen. Hierdoor staan we redelijk vlot op achterstand helaas. Er worden te zachte ballen gespeeld die meer door het midden gaan dan naar de zijkanten. Ballen worden onnodig weggegeven door slordig af spelen. Vrijstaande meiden worden niet gezien, en op sommige momenten was te zien dat 3 van onze meisjes op 1 meisje van Derby, in balbezit, doken. Wat er weer voor zorgde dat hun meiden nog meer vrij kwamen. Allemaal leermomenten die in de training worden aangepakt. 

Even een pause moment

​​​​​​​

Het is jammer dat er uiteindelijk 9 ballen in het doel gaan, maar Anna heeft ook de nodige tegen gehouden. Gelukkig knalde Meike er nog een tegendoel tegen aan, dus de hatelijk 0 was er niet en de 10 tegen gelukkig ook niet.

Derby is een team met maar 4 meisjes uit de hockey school en de rest speelde vorig seizoen ook met elkaar. 
Wat wij gaan doen is gewoon groeien als team en dit doen we met zijn allen. Zowel de meisjes als de trainster, coaches en de ouders. 
Ook de spelregel uitleg op de club zal er zeker bij toedragen tot betere resultaten. Vandaag van juf Anne en juf Monique een speluitleg les gehad. Bijna alle ouders ook erbij. Toppie!

 

Peter outterug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren