Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes D2- R.H.V. Leonidas MD5 : 9 - 0
 

Vandaag speelt meisjes D2 tegen D3 van Leonidas.


Na de team jel scoort Vera met een tip-in na een mooie voorzet van Eva gelijk in de eerste minuut! de 1-0 voor DMHC. Gelijk daarna krijgt Merle een kans, maar die wordt tegen gehouden door de keepster.

In de zevende minuut kregen we een strafcorner voor. Evalinde geeft de bal aan en Joëlle neemt hem aan. Er zijn een paar goede kansen om te scoren maar Leonidas houdt de bal uit het goal. In de tiende minuut krijgen we weer een straf corner. De zelfde tactiek, Evalinde geeft de bal aan en Joëlle probeert met een harde knal te scoren maar de tegenstander houdt de bal uit het goal. 
Vervolgens heeft Willemijn de bal afgepakt en neemt hem mee naar de achterlijn en loopt een banaantje, ze past hem naar Rosa en ze mist. Daarna probeert Joëlle het en scoort de 2-0 in de vijftiende minuut. Willemijn heeft de bal en schiet naar Eva. Eva scoort 3-0 in de achttiende minuut.
In de negentiende minuut na de nieuwe variant bij de strafcorner wordt deze gemist.

In de tweeëntwintigste minuut scoort Rosa vol in de hoek 4-0. De keeper van Leonidas voelt zich niet zo goed en gaat in het goal zitten. Er wordt gescoord 5-0 door Lieke in een leeg goal van Leonidas. Dan komt de strafcorner in de veertigste minuut mis maar gelijk nog een strafcorner. Evalinde geeft de bal aan en Sascha slaat de bal tegen de voet van de tegenstander. Strafcorner poging 3. De bal is er niet in te krijgen en het spel gaat verder.

Achtenveertigste minuut weer een strafcorner! maar we missen.
Dan gaat Leonidas in de aanval en Jasmijn houdt de bal uit het goal! Lieke S pakt bal af loopt uit de cirkel en geeft hem aan op Merle en loopt door en geeft de bal aan Vera die geeft hem door aan Joëlle en die geeft hem aan Rosa en die geeft hem aan Sascha. Sacha schiet maar mist. Leonidas aan
de bal. Komt niet ver want Lois pakt de bal af en zorgt ervoor dat deze weer aan de goede kant van het veld komt. Na een banaantje lopen en voorzet door Willemijn aan Joëlle maakt Joëlle er 6-0 van.

We gaan lekker verder, Rosa aan de bal en knalt ‘m naar Joëlle. Joëlle scoort via de voet van de tegenstander. 7-0 voor DMHC! In de 61e minuut hebben we weer een strafcorner die we missen. 2 minuten later maakt Joëlle een sterke draai in de cirkel en scoort. Het is 8-0.

Er volgen nog 3 strafcorners, maar geen goal.
Laatste minuten gaan in. Willemijn speelt over naar Sacha, Rosa krijgt de bal
en tikt de bal erin! 9-0 en einde wedstrijd!


Rosa en Joëlle.

     terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren