Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes D2- Hockey Club Rotterdam MD5 : 2 - 0
 

Wedstrijdverslag MD2 9 sept ‘17

 

Na een leuke voorbereiding van veel trainen, oefenwedstrijdjes en een gezellig teamuitje waren we er met meisjes D2 helemaal klaar voor. 

Vandaag stond dan ook echt de eerste competitiewedstrijd op het programma, dit moest voor aanvang van de wedstrijd nog wel even tegen een aantal meiden verteld worden, die dachten namelijk ‘gewoon’ lekker een oefenpotje te gaan spelen.

Na het fluitsignaal kon de wedstrijd beginnen. We begonnen sterk, speelden goed over en hadden al gelijk veel druk naar voren. Met mooie acties van Vera en Willemijn over de rechterkant van het veld. We kregen zelfs een aantal kansen, maar de bal wilde het doel helaas niet in.. Halverwege de eerste helft kregen we een strafcorner, die mooi gecombineerd maar helaas net naast het doel ging. Kort hierna kreeg Eva een mooie kans, en op bijzondere wijze kwam de bal via de keeper in het doel van de tegenstander terecht, 1-0 voor DMHC!

Even later kwam Joëlle vanaf het middelveld nog met een hele mooie pass op Lieke R, die hem in 1x het doel in wilde flatsen, maar helaas net naast schoot. Kortom sterke eerste helft met ook uitstekend verdedigend werk van onze Evalinde en Suus. Ruststand: 1-0 voor Dordt.

Na een korte bespreking van de coaches en wat fruit kon de tweede helft beginnen. Net als de eerste helft begonnen we weer lekker fel. Na goeie combinaties op het middenveld van Rosa en Loïs kwam de bal op een gegeven moment via een mooie pass van Eva terecht bij Sascha die hem met het ‘banaantje’ de cirkel binnenliep en een strafcorner versierde. Deze strafcorner liep niet helemaal als gepland, maar uiteindelijk wel met een mooi resultaat! Lieke S zag de bal voor zich uitrollen en zonder na te denken flatste ze hem het doel in, 2-0 voor DMHC! Na nog een aantal goede acties van Sare en hele mooie pases over de rechterkant van Merle, waren de meiden aan het eind van de tweede helft een beetje vermoeid. Dit was ook wel terug te zien in het spel, Rotterdam kreeg dan ook nog een hele mooie kans, maar gelukkig hadden wij Jasmijn die een aantal ballen super mooi heeft tegen gehouden waardoor wij de ‘nul’ hielden. Eindstand 2-0 gewonnen!

Tevreden coaches en een leuke eerste wedstrijd, op naar de volgende!

 

Ilse Westera

 

      terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren