Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Jongens F3- Hockey Club Rotterdam JF4 : -
 

Tegen de tijgers en de leeuwen!

Zaterdag 1 oktober werden we om half 10 verwacht bij hockeyclub Rotterdam. En het begint al lekker fris te worden zo vroeg in de ochtend. Gelukkig hadden onze jongens daar helemaal geen problemen mee en hebben ze het de tegenstanders, die door hun coach de tijgers en de leeuwen werden genoemd, het behoorlijk moeilijk gemaakt!

Tijdens de wedstrijd hebben we als toeschouwers werkelijk genoten van alle punten die werden gescoord. En dat waren er genoeg! Maar liefst 12 keer werd de bal in het doel van de tegenstander getikt. Toch wist de tegenstander ook het doel aan onze kant te vinden  en dat resulteerde in een uiteindelijke uitslag van 17-12 voor HC Rotterdam. Wel was het erg mooi om te zien hoe na elk gescoord punt bij iedereen weer een brede glimlach te voorschijn kwam en ook zagen we een boel high five's voorbij komen en dat gaf voor de toeschouwers maar vooral voor de boys een erg goed gevoel!

Na nog een snelle blik op het mooie stadion van HC Rotterdam en een lekker glaasje limonade konden we terug kijken op een geslaagde wedstrijd.

JF3 zit op koers en ze worden alleen maar beter! 

 terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren