Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4- Schoonhovense MHC M8E2 : -
 

Zaterdag maart 2016 09:30 uur

Na een zeer geslaagde bowlingavond was het weer vroeg op voor de dames van DMHC E4, 

Een waterig ochtendzonnetje, goede zin en met een overwinning van vorige week in het achterhoofd stonden de meisjes op scherp voor de confrontatie met Schoonhoven E2

Na de warming up en wedstrijdbespreking ging de wedstrijd van start. DMHC ging fel van start en al in de 4e minuut werd Lizz mooi aangespeeld Door Merle waarna een goede kans op een doelpunt was. De bal wilde er echter nog niet in

In het eerste gedeelte ging het verder gelijkopgaand waarbij onze stoere verdedigers Natascha, Minka en Mila goed werk leverde. Nya die dit keer de keeper was moest in deze fase zelfs een keer redding brengen en dit deed ze dan ook heel goed.

In de 14e minuut werd duidelijk dat het harde trainen en het feit dat de meiden al wat langer met elkaar spelen duidelijk.  Britt nam een bal goed mee in het midden en gaf de bal aan Lizz, die zag de vrijstaande Jayla niet over het hoofd en met een mooi Schot werd de keepster kansloos gelaten 1-0, en wat een vreugde.

Niet lang daarna was er een beetje onduidelijkheid in de buurt van het Schoonhovense doel en was Senae mooi van achter naar voren gelopen met een mooie flats waar niemand meer aan kwam werd het zelfs 2-0.

Daarna moesten we even bijkomen van de weelde en kreeg de tegenstander een goede kans. Gelukkig waren Nya en Tamara wel wakker en bleef de voorsprong op het bord staan

Daarna was het vooral een strijd op het middenveld waarbij Carmen goed werk leverde en samen met Britt Merle en Minka nog voor een paar mooie een aantal keer gevaarlijk dicht bij een doelpunt waren. De laatste kans van de eerste helft was voor Minka die de bal van de goed lizzy kreeg en kon schieten. De bal ging jammer genoeg net naast.

Hierna was het tijd voor fruit en wat drinken

 

De tweede helft 

De meiden gingen eigenlijk Door waar ze gebleven waren. Goed spel dus vooral de verdedigers Natascha Mila en Tamari bleven niet helemaal achterin staan maar deden echt mee met het spel waardoor de uitvallen van de tegenstander snel konden worden gepareerd. 

Er werd echt mooi gespeeld en vooral ook over gespeeld. Na ongeveer 10 minuten werd mooi de zijkant opgezocht Door Britt en was het de tip in Door Merle die maar net naast ging.

Niet veel later werd het harde werken en goede spel beloond.  Een pass van Minka werd Door Britt heel mooi afgemaakt 3-0.

Vervolgens kregen we nog een aantal strafcorners waarbij er een aantal varianten gedaan werden. Dit resulteerde niet in doelpunten maar wel in mooie momenten.

Nya moest nog een keer redding brengen maar dec overwinning kwam niet meer in gevaar. Sterker nog er waren nog kansen voor Jayla,Merle,Minka en Carmen. De laatste kans van de wedstrijd was voor lizzy die na een pass van Merle net naast schoot. Niet lang daarna konden de meiden juichen omdat de spelleider het genoeg vonden.

Een hele mooie overwinning en zeer trotse ouders en coaches.....volgende week geen wedstrijd maar paaseieren zoeken daarna wacht de volgende tegenstander 

Kom maar op zou ik zeggen

Gaab

 

 terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren