Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes A3- HCGO MA1 : 3 - 2
 

Een wedstrijd op inzet en karakter

De eerste wedstrijd leidt ons naar Goeree-Overflakke. Op deze zomerdag in november wachtte ons een zware taak. Een wedstrijd spelen onder deze omstandigheden en dan zonder wissel-speelers. Diep respect!

Met 11 speelster startte we de wedstrijd, tactisch moesten we het een en ander omzetten omdat we een 2 tal meiden moesten missen. Liselotte speelde voor het eerst laatste "man" en deed dit geweldig. Complimenten. De achterhoede stond als een huis met Justine op links en Stephanie onze rechtsback die zelfs later nog  rechter spits speelde. Saskia als voorstopper speelde met volle inzet Daarnaast moesten we proberen de zijkanten bezet houden, dit deden we door telkens een positie op te schuiven... Meiden super gedaan! Zowel Rosa en Nella  veranderen van positie met Emma en Caran.   Verder deed het aanvallende midden-veld wat ze moest doen ...aanvallen Chelsea en Mabel wisselde elkaar goed af. Het spel resulteerde in een 0-1 voorsprong bij de rust.

Tweede helft werd zwaar,  maar door  vanaf het begin van de tweede helft goed press te zetten liepen we uit naar 0-2 en 0-3 Door het ontbreken van de wissels en de zware omstandigheden konden we de ruimtes niet meer dicht lopen en komt HCGO op 1-3 en al heel snel 2-3. Ayleen  keepte een keurig wedstrijd en aan de tegen goals was geen houden aan.  Er restte de meiden ongeveer nog 10 minuten. Zo stuk als ze zaten richtten ze nog een keer de rug en dat leverde zowaar nog 1 a 2 enorme kansen op. De klasse meiden hielden stand ... en dat leverde  3 punten!

 

Meiden klasse !!!!

 

Vrouw van de wedstrijd: Caran.

 

Gescoord werd er door:

Chelsea

​Caran

Emmaterug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren